Girona

futbol

girona

Una estadística capgirada

El primer desplaçament. Feia set temporades, des del Nàstic-Girona del curs 2010/11 (2-0), que l’equip blanc-i-vermell no queia derrotat en el primer partit de lliga lluny de Montilivi

El Girona no va poder allargar a San Mamés una estadística que li era molt i molt favorable: la del primer partit com a visitant. Si hagués puntuat diumenge al camp de l’Athletic, els gironins haurien enllaçat el setè curs sense ser derrotat en el primer desplaçament. Des del curs 2011/12 el Girona treia suc sistemàticament de la primera sortida. L’última derrota era del 4 de setembre del 2010, al terreny de joc del Nàstic (2-0). I tot i que en el curs següent, el 2011/12, en la primera jornada hi figura un Celta-Girona (1-0), aquest partit es va acabar jugant el 25 d’octubre perquè l’inici de competició es va posposar una setmana, raó per la qual la primera sortida va ser en la tercera jornada a Almeria (2-2).

Un molt bon balanç

De fet, en els quinze últims anys, el Girona només ha tingut tres derrotes en el primer partit que ha jugat lluny de Montilivi. Un a primera (Athletic, 2-0), un a segona A (Nàstic, 2-0) i un a tercera (Europa, 4-1, la temporada 2006/07). El balanç d’aquestes quinze últimes campanyes és de vuit victòries, quatre empats i tres derrotes. I criden força l’atenció els desplaçaments a divisió de Plata, que ja va començar amb la sonada victòria a Balaídos (0-1). En els nou cursos a segona A, l’equip va puntuar vuit vegades en la primera sortida i va arribar a enllaçar inicis amb victòria.

MÉS DE LA MEITAT

En les quinze últimes temporades, el Girona ha guanyat vuit vegades el primer partit de lliga a fora

UNA GRAN RATXA

En els nou anys a segona divisió A, l’equip gironí només va caure derrotat un cop en la primera sortida
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)