Girona

Nolito, baixa a Montilivi

Lesió muscular. L’extrem del Sevilla té un trencament als isquiotibials de la cama dreta i ja no va entrar en la llista de Berizzo per al partit de Champions League contra el Liverpool

L’extrem esquerre del Sevilla, Manuel Agudo Durán, conegut com a Nolito, serà baixa en el duel entre el seu equip i el Girona, el diumenge vinent, a les 16:15 h, a Montilivi. El jugador va tenir un petit trencament als isquiotibials de la cama dreta durant l’últim duel contra l’Eibar i ja no va entrar en la convocatòria per al partit de Champions que els andalusos afrontaran demà al camp del Liverpool.

El Sevilla té tots els sentits enfocats en el primer partit de la fase de grups de la Champions League que jugarà a Anfield Road. Els sevillans visitaran el mític camp anglès en el que serà una bona prova de foc per als de Berizzo que, després de l’empat en la primera jornada contra l’Espanyol (1-1), actualment encadenen dues victòries en la lliga que els han alçat fins a la tercera posició de la taula.

Obligats a les rotacions

Amb tants partits en pocs dies, el Sevilla ha de tenir un fons d’armari ampli per afrontar tres competicions –lliga, copa i Champions– i lluitar per tenir opcions d’arribar el més lluny possible en cadascuna d’elles. La plantilla de l’equip del Nervión disposa de jugadors de primer nivell doblats en cadascuna de les posicions, la majoria internacionals, per als seus respectius països d’origen i amb una qualitat contrastada. Per tant, l’onze de gala que pugui presentar Berizzo demà segurament tindrà variacions respecte al que jugarà a Montilivi diumenge. La presència de jugadors com N’Zonzi, Navas, Sarabia, Banega, Mercado, Correa o Muriel sembla que estarà garantida; són noms que imposen respecte a qualsevol rival.

UN EFECTIU MENYS

Nolito és un dels principals perills de l’atac de l’equip andalús, que perd desequilibri

ALTRES PRIORITATS

El proper rival del Girona té tots els sentits enfocats en el partit de demà contra el Liverpool
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)