3a divisió FEF

El Figueres vol la quarta consecutiva

3a divisió. Els figuerencs, que enllacen tres triomfs i son quarts, visiten el camp del penúltim, el Cerdanyola (20.30h)

El Figueres està firmant un gran inici de temporada (9 punts dels primers 12 en joc, el que és el millor començament del club des que va tornar a tercera divisió) i vol continuar amb la bona ratxa avui al camp del Cerdanyola (20.30h) en un partit corresponent a la jornada intersetmanal. El conjunt dirigit per Chicho Pèlach enllaça tres victòries consecutives i avui buscarà la quarta a les Fontetes contra el penúltim classificat, el Cerdanyola, un equip que acumula una ratxa inversa a la dels figuerencs amb tres derrotes en els últims tres partits. Tot i així, la Unió no es vol refiar i per això sortirà amb la màxima motivació per tal d’aconseguir un bon resultat en l’enfrontament d’avui.

“Hem fet un inici de lliga bo, genera il·lusió després de tots els canvis que vam fer a l’estiu, era important començar bé el campionat. Estem en un moment de confiança i ara ens posarem a prova en un camp petit que a priori no beneficia el nostre estil de joc. Però tenim ganes de guanyar i de demostrar que en aquests camps també podem competir bé”, explica Chicho, que defineix el Cerdanyola de la següent manera: “Estan necessitats de punts, però és un bon equip, amb grans jugadors i també un bon entrenador, tenen les idees clares i son pràctics. Tot i així, intentarem aprofitar-nos d’aquesta ratxa negativa que porten per poder sumar una altra victòria”.

Per al partit el Figueres tindrà les baixes segures dels lesionats Joan Pons i Gil Muntadas i el dubte fins a última hora de David Payan.

LA PRÈVIA

Estem en confiança i ara ens posarem a prova en un camp petit que a priori no beneficia el nostre estil de joc. Volem una nova victòria
El Cerdanyola està necessitat, però és un bon equip, tenen les idees clares i son pràctics
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)