3a divisió FEF

Dimecres de consolidació

3a divisió. El Gavà, que vol demostrar que la victòria al camp del Prat no va ser un miratge, rep l’Hospitalet, amb ganes d’allargar el bon inici i continuar manant en la classificació

La jornada intersetmanal que avui viu la tercera divisió ofereix uns quants duels interessants, i això que la lliga tot just acaba de començar. Per exemple, dos dels equips que provenen de segona B, el Gavà i l’Hospitalet, s’enfronten a la Bòbila. Són dos conjunts que han començat la lliga de manera molt diferent, els blaugrana en plena crisi institucional, que ha afectat la parcel·la esportiva, i els de la franja vermella ràpidament adaptats a la nova categoria i amb ganes de manar des del principi. L’Hospi encapçala la classificació, amb deu punts de dotze possibles. El Gavà, per la seva banda, està en la zona baixa, però la seva situació va millorar el cap de setmana passat. Després de rebre tres golejades en les tres primeres jornades, i de començar a témer per una lliga dolorosament llarga, l’equip del Baix Llobregat va donar la sorpresa en el derbi i es va imposar al Prat (1-2). La victòria ha rearmat moralment el Gavà, que avui voldrà demostrar que no va ser un miratge. Ho farà amb Alejandro Lozano, fins ara tècnic del juvenil i improvisat entrenador des de la graderia contra el Prat, com a nou comandant de la nau blaugrana –omplint el buit deixat per la dimissió de Joan Màrmol–, tal com ahir va informar el programa El Marcador de Gavà Televisió.

També es presenta interessant el duel entre el Vilafranca, candidat a repetir fase d’ascens i que dissabte va aconseguir la primera victòria, i el Santfeliuenc, una de les revelacions de l’arrencada de la lliga. Els altres dos equips que s’han situat en la zona de fase d’ascens són l’Espanyol B i el Figueres. El filial blanc-i-blau visita el camp de l’Horta, mentre que els empordanesos juguen al terreny de joc del penúltim, el Cerdanyola. Un altre partit a priori atractiu és el que jugaran el Terrassa, amb ganes de reivindicar-se, i un Reus B en progressió.

El Vilassar vol aconseguir els primers punts

Encara hi ha un equip que després de quatre jornades no ha aconseguit cap punt. Es tracta del Vilassar, que acumula quatre derrotes. Especialment doloroses han estat les encaixades a camp contrari, amb el mateix resultat a l’Hospitalet i a Figueres (3-0). Al seu estadi, en canvi, ha fet suar més els contrincants (1-2 contra el Prat i 0-1 contra el Reus B), però no n’ha tret res de profit. Avui, també a l’estadi Xevi Ramon, buscarà els primers punts de la temporada contra el Santboià, catorzè, que ha aconseguit els quatre punts que té a camp contrari.

La Pobla de Mafumet, amb tècnic interí

La Pobla de Mafumet, per la seva condició de filial, es veu generalment afectada per la marxa del primer equip. El Nàstic viu ara una situació delicada, amb la destitució de Lluís Carreras, la qual cosa ha provocat, de rebot, canvis a la Pobla. Com que el fins ara tècnic Antonio Rodríguez, Rodri, agafa provisionalment el comandament del primer equip, Xisco Muñoz, membre de la secretaria tècnica grana, i Manel Cazorla, entrenador del juvenil, es fan càrrec de manera interina de l’equip, amb l’ajuda d’Edu Vílchez, fins ara ajudant de Rodri.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)