3a divisió FEF

El Palamós no pot demorar més la victòria

3a divisió. L’equip de Vicenç Fernández, avantpenúltim, rep la visita de la Pobla (19.30h) disposat a sumar el primer triomf del curs

El Palamós necessita una reacció urgent després d’haver començat la lliga amb mal peu, sumant només un punt en les quatre primeres jornades, un pobre balanç que ha situat el club degà de Catalunya com a avantpenúltim classificat. És per això que els palamosins tenen entre cella i cella obtenir el primer triomf avui en la visita de la Pobla de Mafumet (19.30h), un conjunt que el diumenge passat va sumar la primera victòria del curs i que acumula quatre punts en total.

“No crec que hagin arribat les urgències, però donada la nostra situació son tres punts molt importants, ja que encara no hem guanyat i desitgem fer-ho el més aviat possible. La Pobla és un filial que tracta bé la pilota, vol proposar i juga molt bé a futbol, tenen jugadors joves amb molt de talent i que volen arribar al primer equip de segona A. Amb el canvi a la banqueta [Xisco Muñoz i Manel Cazorla substitueixen Rodri i Edu Vílchez, que dirigiran al Nàstic de forma interina] pot haver-hi alguna petita variació en el seu plantejament, però segur que serà un partit molt difícil i amb l’ajuda de la nostra afició hem de tirar-lo endavant com sigui”, explica l’entrenador del Palamós, Vicenç Fernández, que no podrà disposar del lesionat Pascu.

LA PRÈVIA

No crec que hagin arribat les urgències, però donada la nostra situació son tres punts molt importants per a nosaltres
La Pobla és un filial que tracta bé la pilota, vol proposar i juga molt bé a futbol. Serà un partit difícil
Vicenç Fernández
entrenador del palamós
Gavà-L’Hospitalet 19.00h
Palamós-Pobla Maf. 19.30h
Vilafranca-Santfeliuenc 20h
Sant Andreu-Ascó 20.15h
Horta-Espanyol B 20.30h
Europa-Prat 20.30h
Cerdanyola-Figueres 20.30h
Castelldefels-Granoll. 20.45h
Vilassar-Santboià 21h
Terrassa-Reus B 21h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)