Amb un punt no n’hi ha prou

Sense gols. El Palamós, que va dominar clarament en la segona part, va empatar a zero contra la Pobla i continua buscant la primera victòria del curs després de cinc jornades

palamós 0 pobla de maf. 0

PALAMÓS:Quintanas, Sergio García, Cano, Lluc Banús (Cornellà, 44’), Botxi, Subi, Barrera, Gerard Herrera, Fran Ochoa (Litus, 46’), Nahuel (Isma Traoré, 76’) i Marc Medina.LA POBLA DE MAFUMET:Jose, Gabri, De Nova, Roger, Dani Hernández, Jesús, Èric, Gestí (Pol Ballesteros, 54’), Brugui, Rayco (Riad, 70’) i Ivan (Koné, 63’).ÀRBITRE:Mancera Antón.T.G.:als locals Sergio Garcia, Litus, Marc Medina i Botxi; i als visitants Ivan, Brugui i Gabri.PÚBLIC:Uns 200 espectadors.

El gol de Medina dissabte en la derrota al camp del Santfeliuenc (3-1) va ser un miratge. De fet va servir de ben poc, però el Palamós tenia l’esperança que el primer gol del curs li obriria el camí de les victòries. Res de res. Ahir contra la Pobla de Mafumet el degà va tornar a suspendre en l’assignatura del gol i no va poder passar de l’empat a zero tot i ser el dominador del partit, sobretot en la segona part, i va sumar un punt que no li serveix per alçar el vol aquesta temporada.

El Palamós es va endur un ensurt tot just començar el partit amb un xut d’Ivan que es va estavellar a la fusta, però va saber reaccionar i es va mostrar molt intens i sòlid durant els primers 45 minuts, que no van tenir un dominador clar i cap dels dos equips va trobar la manera de superar la defensa rival. El Palamós ho va intentar amb un xut des de la frontal de l’àrea de Nahuel i una rematada de cap de Fran Ochoa que van sortir molt a prop del pal, mentre que la Pobla de Mafumet va inquietar els palamosins amb un xut molt llunyà de Gestí que va aturar Quintanas i un altre de Brugui que va topar en un defensa.

A l’hora de començar la segona part, el Palamós va tenir el contratemps de veure’s obligat a fer dos canvis, ja que Lluc Banús i Fran Ochoa van haver de ser substituïts per molèsties musculars.

Negats

Des de l’inici de la segona part el Palamós hi va posar una marxa més que el seu rival i va ser el clar dominador del partit. El degà va buscar el camí del gol una vegada i una altra, però li va costar molt trobar la manera de superar la defensa de la Pobla. La falta de precisió en els últims metres va fer malgastar molts dels intents del degà. Guillem Cornellà, que havia entrat per Banús, va ser qui més ho va intentar amb xuts llunyans i llençaments de falta, però el gol va estar molt lluny. Litus i Medina, amb una rematada de cap que va ser l’ocasió més perillosa dels palamosins, tampoc van trobar porteria. En defensa sí que els palamosins es van mostrar més segurs que mai, i és que la Pobla no va tenir ni una sola ocasió. El xiulet final, però, va fer veure un cop més al Palamós que necessita urgentment trobar el camí del gol.

El que hem de fer és generar ocasions com avui perquè el gol tard o d’hora vindrà. És mental