El líder imposa la seva llei en un partit còmode i plàcid

Final polèmic. Una picabaralla acaba amb un expulsat a l’Espanyol i un altre a l’Horta

HORTA 1 ESPANYOL B 3

HORTA:Andrés, Sergio, Javi, Gueri (Gerard, 68’), Galeano, Edgar, Coro, Jose Javier (Maldonado, 68’), Santolalla, Torreño i Adri (Sergi, 68’).ESPANYOL B:Edu Frias, Víctor, Royo, Salto, Manchón (Pol Lozano, 53’), Lluís, Pibe (Puado, 56’), Álex López, Joselu, Bermejo i Doncel (Max, 75’).GOLS:0-1 (14’) Álex López. 0-2 (22’) Joselu. 1-2 (32’) Adri. 1-3 (73’) Bermejo.ÀRBITRE:Ferrero Mancilla.T.G.:als locals Adri i Javi; al visitant Manchón.T.V.:vermella directa al visitant Lluís (90’) i al local Javi.COMENTARI:L’Espanyol B continua en un ritme de creuer desmarcant-se com a líder en solitari després de vèncer còmodament l’Horta. El partit, però, es va aturar 10 minuts per culpa d’una picabaralla en el tram final que va acabar amb Lluís López i Javi Morales expulsats. El filial blanc-i-blau va avançar la feina en els primers 20 minuts etzibant 2 dianes que van acabar amb la moral local: en la primera, un lliure directe d’Álex López va resultar imparable per a Andrés, i, en la segona, Joselu va definir bé en el mà a mà. Aviat, però, l’Horta va retallar distàncies amb la diana de Lledó i el partit va baixar les revolucions de l’inici, fins al punt que els locals van agafar les regnes del matx. El partit, però, va anar passant sense sobresalts per a cap dels dos equips fins que Bermejo, en una xilena espectacular recollint un refús dins de l’àrea, va sentenciar l’enfrontament.