2a divisió FEF

futbol

llagostera

Guichón ja podrà jugar

2a divisió B. El Llagostera va aconseguir ahir que la federació espanyola activés la fitxa a l’extrem uruguaià després de rebre el visat i diumenge estarà disponible contra el Formentera

Facundo Guichón podrà per fi tornar a vestir-se de curt aquest diumenge en el partit dels blaugrana al municipal contra el Formentera (11 h), ja que l’extrem uruguaià ja ha resolt els problemes burocràtics que s’havien generat per la manca del visat. Guichón va viatjar la setmana passada a l’Uruguai per aconseguir-lo i l’ha pogut lliurar a la federació espanyola, que ahir li va activar la fitxa per a aquest curs.

Per tant, el tècnic Òscar Álvarez podrà tornar a disposar d’un dels jugadors que han de ser importants i que ja va poder debutar en la derrota de la primera jornada contra l’Alcoià gràcies a una fitxa provisional emesa per la federació catalana. Després del debut, l’uruguaià no ha pogut jugar els últims tres partits dels llagosterencs.

Soni continua esperant

En la mateixa situació que es trobava Guichón continua el jugador del Peralada Kevin Soni. El davanter continua esperant rebre l’autorització del seu visat per poder-lo enviar a la federació perquè s’activi la fitxa. El club xampanyer confia que la situació es resolgui entre avui i demà per tal que pugui estar disponible pel duel contra l’Olot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)