El Prat recupera el ritme

A pilota aturada. L’Europa aconsegueix apropar-se en el marcador en el segon temps, però Lario posa les coses a lloc en un córner

europa 2 prat 4

EUROPA:Arnau, Ruben, Cano, Alberto, Pujol (Torres, 74’), Uri, Tena, Civil (Varona, 61’), Navarro, David Jiménez i Raíllo (De la Torre, 69’).PRAT:Sergio, Aitor Lario, Ricarte, Fede, Putxi, Padilla, Carlos Cano, Poves (Larrosa, 59’), Jordi Cano (Escabrós, 78’) i Pau Senent (Nito, 60’).GOLS:0-1 (17’) Poves. 0-2 (20’) Jordi Cano. 0-3 (44’) Carlos Cano. 1-3 (67’) David Jiménez. 2-3 (83’) Àlex Cano. 2-4 (86’) Aitor Lario.ÀRBITRE:Romero Freixas.T.G.:Al local Àlex Cano. Al visitant Nito.PÚBLIC:Uns 350 espectadors.

L’Europa volia aprofitar la confusió que va generar la derrota del Prat contra el Gavà, però la solidesa potablava es va imposar a camp contrari.

El primer temps, de fet, va ser un monòleg de l’equip de Pedro Dólera, que es va avançar gràcies a una diana a pilota aturada executada per Poves. Tot seguit, l’exjugador de l’Europa Jordi Cano va ampliar les distàncies rebent una pilota interior i definint davant Arnau. Just abans del descans, el Prat semblava sentenciar el partit gràcies al gol de Carlos Cano, aprofitant un refús.

En el segon temps, la reacció de l’Europa no es va fer esperar i va disposar de diverses ocasions que van desembocar en una diana de falta de David Jiménez des de 25 metres i en un penal fallat per Carlos Cano del qual el mateix davanter es va rescabalar tres minuts després (83’). En vista del resultat, l’Europa es va bolcar a l’atac, però el Prat va tancar el xoc gràcies a un córner convertit per Lario a quatre minuts per acabar.