Girona

Un estadi “per a 20.000 o 30.000”

L’estadi de Montilivi ja ha canviat molt la cara aquest estiu, ampliant l’aforament fins a uns 13.500 seients gràcies a la instal·lació d’unes grades supletòries, però els nous propietaris no en tenen prou. En sintonia amb tot el projecte, la línia és també molt ambiciosa en aquest sentit. “Volem un molt bon estadi. Que sigui còmode, que hi hagi zones per poder vendre entrades més cares i més barates, i això no ho tenim. A mitjà termini, el que volem tenir és un estadi per a 20.000 o 30.000 persones, que sigui de primer nivell”, assegura Ferran Soriano. “Si això ho tindrem d’aquí a cinc anys o a d’aquí a deu? Dependrà de com de bé ho fem i de les complicitats que puguem teixir amb l’Ajuntament. Entenem que serà bo per a Girona.” En aquest sentit, el club està parlant amb l’Ajuntament per aconseguir una concessió de l’estadi a llarg termini. Ara mateix, és vigent una cessió d’ús que expira el 2018. Delgado ja havia arrencat el compromís per obtenir la concessió, però es va acabar fent enrere.

El Girona vol convertir Montilivi en un estadi amb activitat força més enllà dels noranta minuts. “És una de les nostres prioritats. La idea és millorar l’entorn i donar contingut a cada partit. Per aconseguir-ho, hem de millorar els accessos i hem d’habilitar una zona comercial i d’oci, amb botigues i bars”, explica el director general del Girona, Ignasi Mas-Bagà.

AMB L’AJUNTAMENT

El Girona negocia una concessió de Montilivi a llarg termini per explotar-lo

AMB RENDIMENT

Volen millorar l’aforament, però també els accessos i fer-hi una zona comercial
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)