Barça B

futbol

barça b

L’alegria contra el mur

Barça B. El filial blaugrana, un dels equips que ha marcat més gols en l’arrencada de la lliga (vuit en quatre partits), visitarà demà el camp de l’Alcorcón, l’únic que encara no n’ha rebut cap

Dues concepcions diferents del futbol es trobaran diumenge a l’estadi de Santo Domingo. Els locals, l’Alcorcón, basen el bon inici de temporada en la solidesa defensiva, ja que en els quatre partits de lliga disputats no han encaixat cap gol. Han empatat dos partits 0-0 (els dos primers, contra l’Sporting i a Cadis) i han guanyat els altres dos per la mínima, contra l’Albacete (1-0) i al terreny de joc del Saragossa, el cap de setmana passat (0-1). Així, amb només dos gols n’han tingut prou per acumular vuit punts. Més rendibilitat impossible.

El partits del Barça B són una altra història. Si en els quatre duels de l’Alcorcón només s’han vist dos gols, en els del Barça B se n’han marcat catorze. Vuit els ha fet l’equip blaugrana, només superat en aquest aspecte pel Valladolid, que n’ha fet nou. Defensivament, l’equip de Gerard López no és gaire sòlid. Malgrat ocupar la cinquena posició, amb set punts, un menys que l’Alcorcón, només hi ha cinc equips que hagin rebut més gols que els blaugrana. El Barça B, que ha guanyat 4-0 el Còrdova i 1-2 el Valladolid, ha empatat 2-2 a Granada i ha perdut clarament, 0-3, contra el Tenerife, té vocació ofensiva i la idea de fer més gols que el contrari. L’Alcorcón, en canvi, sap que el seu rendiment depèn de no rebre gols i amortitzar al màxim els que marca.

Defensa groga de cinc

L’Alcorcón no vol patir com el curs passat per mantenir la categoria. Per això va renovar el tècnic que va aconseguir la salvació, Julio Velázquez, i per això va fer tots els fitxatges abans de començar la pretemporada. Així, Velázquez ha pogut treballar tot l’estiu amb tot l’equip, que ha començat la lliga amb la lliçó apresa, sobretot pel que fa al sistema defensiu. Velázquez utilitza una rereguarda de cinc jugadors, amb dos laterals –Laure i Bellvís– i tres centrals, que en els últims partits han estat Esteban Burgos, David Navarro i David Fernández.

LA XIFRA

2
gols
s’han vist en els partits de l’Alcorcón: dos 0-0 i dos triomfs per la mínima. Acumula 8 punts.

LA XIFRA

14
gols
s’han vist en els partits del Barça B: 8 a favor de l’equip blaugrana i 6 en contra. Té 7 punts.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)