2a divisió FEF

futbol

llagostera

Llagostera en el record

2a divisió B. Nando Quesada i Samu San José, ara al Formentera, s’enfrontaran diumenge al seu exequip, per al qual només tenen bones paraules. Els dos jugadors esperen un partit igualat al municipal

El Llagostera rebrà aquest diumenge (11 h) la visita del Formentera, un equip que ha fet un inici de lliga pràcticament igual que el seu, amb quatre punts en les primeres quatre jornades. El partit tindrà un component especial sobretot per a dos futbolistes del Formentera, Nando Quesada i Samu San José, que s’enfrontaran per primera vegada al seu exequip després de canviar d’aires a l’estiu. Tots dos futbolistes guarden un bon record del seu pas pel Llagostera i esperen amb ganes el duel de diumenge.

Molts records al cap

Nando Quesada va fitxar pel Llagostera l’octubre del 2015 procedent de l’Utrecht holandès. Després d’uns mesos posant-se a punt en el filial –anteriorment el migcampista havia estat lesionat–, en el mercat d’hivern el club va activar-li la fitxa i Quesada va poder debutar a segona A, en què va disputar set minuts contra l’Albacete. Només uns dies més tard, però, el futbolista es va lesionar greument al genoll –es va trencar els lligaments encreuats– i no va reaparèixer fins al novembre passat, concretament en la quinzena jornada. Ja plenament recuperat físicament, el jugador format a can Barça va anar agafant protagonisme dins l’equip, tot i que la seva participació va ser intermitent (821 minuts en 16 partits de lliga i un gol). El retorn aquest estiu del Llagostera al municipal llagosterenc, de gespa artificial i d’unes dimensions més reduïdes que no pas les de Palamós, va precipitar la marxa de Quesada al Formentera.

“L’any i mig que vaig estar a Llagostera va ser una gran experiència, vaig fer bones amistats. Estic molt agraït al club, vaig complir el somni de debutar a segona A i em van esperar quan em vaig lesionar, però el camp de Llagostera no facilita el meu joc i vam decidir no renovar. El de diumenge serà un partit especial, tinc ganes de jugar-lo i crec que serà molt disputat; fins ara els dos equips no hem tingut tots els resultats esperats, però hi ha molts jugadors nous i això sempre fa que al principi costi més”, explica Quesada, que el cap de setmana passat va estrenar-se com a golejador contra l’Ontinyent.

D’altra banda, Samu San José va arribar al Llagostera la temporada passada després de rescindir amb l’Atlético San Luis mexicà. L’experimentat defensa va ser un fix a l’eix central llagosterenc (2.903 minuts en 34 partits i un gol, a més de veure 14 targetes grogues), però aquest estiu tampoc va allargar el vincle amb el club i va fitxar pel Formentera, on continua sent un jugador indispensable en l’onze titular. “El meu pas pel Llagostera m’ha deixat molt bons records, és un club familiar i de tracte proper. Des del punt de vista esportiu aspiràvem a més, però érem un equip molt nou i no vam arrencar bé. Per a aquest diumenge espero un partit dur, contra un equip que vol fer-se fort a casa seva i que té clara la manera de jugar”, conclou Samu.

ELS PROTAGONISTES

Els estic molt agraït, vaig complir el somni de debutar a segona A i em van esperar quan em vaig lesionar
Nando Quesada
migcampista del formentera

QUESADA

El meu pas pel Llagostera m’ha deixat bons records. Diumenge espero un partit dur
Samu San José
central del formentera

SAMU

A Llagostera el mig va debutar a 2a A, va recuperar-se d’una greu lesió i el curs passat a 2a B va jugar 16 partits
2.903
minuts
va jugar el central la temporada passada al Llagostera (34 partits). Va marcar un gol i va veure 14 targetes grogues
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)