3a divisió FEF

El Figueres vol tornar a guanyar i fer de Vilatenim un fortí

3a divisió. Els figuerencs reben la visita del Terrassa (16.30 h) després de perdre a Cerdanyola

Dimecres el Figueres va veure com es tallava en sec la seva ratxa de victòries consecutives –tres– amb la derrota al camp del Cerdanyola (2-1), però avui confia a tornar a sumar de tres en tres amb una victòria a Vilatenim contra el Terrassa (a les 16.30 h). “Dimecres va ser un partit una mica especial perquè el camp era molt petit. Volíem guanyar, però no va ser possible i ara hem d’aconseguir aprofitar aquesta ràbia per guanyar el Terrassa”, explica el tècnic del Figueres, Narcís Chicho Pèlach. El tècnic té clar que no serà fàcil superar “un gran equip que aspira a tot” com els egarencs. “Tot i que han canviat d’entrenador, és un conjunt molt similar al de la temporada passada. Són forts, ràpids i tenen molt talent ofensiu”, diu.

El partit d’avui serà la culminació d’una setmana amb tres partits que no ha arribat en el moment idoni per a la Unió, que hi ha hagut de fer front amb moltes baixes. Avui continuaran sent baixa Gil Muntadas, Joan Pons i Aleix Feixas. A més, Canal, lesionat, tampoc estarà a disposició de Chicho, que es veurà obligat a canviar l’esquema de tres centrals que ha utilitzat en les últimes jornades. “Arribem una mica justets al partit perquè per culpa de les baixes no hem pogut fer les rotacions que ens hauria agradat i això ens ha condicionat tota la setmana, però competirem al màxim nivell”, analitza l’entrenador de la Unió.

LA PRÈVIA

El Terrassa és un gran equip, molt similar al de l’any passat. Són forts, ràpids i amb molt talent ofensiu. Sens dubte aspiren a tot
Arribem una mica justets al partit perquè no hem pogut fer les rotacions que ens hauria agradat
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)