Reus

Amb millor perspectiva

Reus. Superada la urgència de la primera victòria, els roig-i-negres afronten la necessitat de guanyar a domicili, contra un equip que acaba de pujar, amb tranquil·litat i bona sintonia

L’angoixa del primer triomf, aquella que persegueix i és un llast si es triga una mica massa, ja està superada i el Reus afronta amb més bones sensacions el repte d’estrenar-se a domicili. L’escenari és esperançador perquè els de López Garai han demostrat una millora progressiva des que va començar la lliga, que es va traduir en el triomf de dilluns passat contra el Numància, fins ara un dels ossos de la categoria.

Garai només va tenir paraules d’elogi cap als seus jugadors en la roda de premsa d’ahir, un fet que denota que l’equip comença a rutllar. “Hem de fer les coses com les estem fent fins ara. Intentar guanyar sense fer el que fem és impossible”, va assenyalar el tècnic, que, després d’aconseguir el triomf, ara ha d’ensorrar el mur d’estrenar-se a domicili: “Hem de trobar la identitat a fora de casa, tal com hem aconseguit fer a casa. Aquest és el repte.” I per fer-ho necessitarà l’aportació golejadora, des del curs passat molt minsa a l’equip roig-i-negre. De mitjana, el Reus marca un gol cada dos partits aquest curs en la lliga, una xifra inferior a la del curs passat (0,73 gols per partit de mitjana). “Jo estic molt content amb els tres davanters [Edgar, Lekic i Máyor] i tinc plena confiança en ells. Em va agradar molt que en el darrer partit Máyor i Edgar es reivindiquessin fent una gran feina”, celebra el tècnic del Reus.

Al davant, el Llorca té un problema similar. En la lliga, ha marcat tres gols amb l’agreujant que cap dels seus davanters ha marcat ni en la copa ni en la competició regular. Entre ells, hi ha el cabrerenc Manel Martínez, exdavanter del Sabadell i el Llagostera, propietat del Girona, que tampoc acaba de tenir la continuïtat desitjada. “Ara mateix no està caient la moneda del nostre costat però no crec en la sort, hem de treballar més per no necessitar-la”, manifesta l’entrenador català del Llorca, Curro Torres. “El Reus és un equip complicat que té menys punts del que la classificació reflecteix. Ha anat evolucionant des dels primers partits i ara arriba amb molta confiança després de guanyar”, hi afegeix Torres.

LES REACCIONS

Hem de trobar la identitat a fora de casa, tal com hem aconseguit fer a casa. Aquest és el repte
Aritz López Garai
entrenador del reus
El Reus és un equip complicat que ha evolucionat des dels primers partits i ara té confiança
Curro Torres
entrenador del llorca

Una lluita contínua contra les baixes

Per al pròxim partit, López Garai ja pot comptar amb Carbonell i Campins, segons va comentar ell mateix, però perd Querol per culpa d’un accident domèstic. L’atacant té un problema amb l’ungla de la mà que li ha impedit entrenar-se amb normalitat durant la setmana. El porter Edgar Badia continua de baixa i jugarà Santamaria. “Estic molt content i molt tranquil amb la porteria. Santamaria ha fet una gran feina fins ara”, va dir el tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)