Futbol

Tercera divisió

Els minuts finals es converteixen en un malefici

3a divisió. Les tres derrotes encaixades pel Sant Andreu han arribat passat el minut 85. “Hem de ser més fiables”, diu el tècnic, Azparren

La temporada passada el Sant Andreu es va convertir en un equip expert a sumar punts en els minuts finals dels partits. Amb gols en els darrers instants, els quadribarrats van guanyar molts partits ajustats. Aquesta virtut, però, s’ha transformat en aquest inici de campionat en un malefici: les tres derrotes encaixades en les cinc primeres jornades de lliga han arribat amb gols encaixats un cop passat el minut 85.

En la visita al camp del Santfeliuenc, el local Patxi va marcar l’1-0 definitiu en el minut 90. Diumenge passat, va ser Joselu l’encarregat de deixar en no res l’excel·lent partit disputat amb l’Espanyol B, també quan s’arribava al temps afegit. I dimecres Sergi Moreno, de l’Ascó, va marcar l’1-2 en el minut 86, segons després de veure com el porter Segovia li aturava un penal.

El tècnic andreuenc, Mikel Azparren, no amaga que aquesta és una circumstància “dolorosa”. A l’hora de buscar els motius, prefereix, però, fer una anàlisi més global. “Hem de mirar d’arribar a aquests finals amb un resultat que no sigui tan ajustat; fer un pas endavant abans d’arribar a aquestes accions”, manifesta. Azparren té clar que l’equip té “àrees de millora” i afirma que confia en els jugadors. Tot i això, també avisa que “no valen les paraules, sinó els fets”. “Hem de ser més fiables i consistents. Si volem estar on volem estar, hem de fer un pas endavant”, hi afegeix el tècnic navarrès.