Girona

Eduardo Berizzo

Entrenador del Sevilla

“El Girona té energia i il·lusió i a casa està sumant punts”

L’entrenador del Sevilla, Eduardo Berizzo, va atendre ahir els mitjans de comunicació i va destacar la importància que el seu equip surti concentrat des del primer instant a Montilivi per tal de poder obtenir un resultat positiu. “No caurem en la relaxació, la intensitat física no pot baixar”, va explicar el preparador argentí, que va parlar sobre les rotacions que preveu fer contra el conjunt gironí: “Hi ha jugadors que necessiten descans, per exemple Jesús [Navas], que va fer un gran partit a Eibar i va repetir a Liverpool, i mereix parar, com també la nostra parella de centrals, ja que Kjaer té dolor i Escudero ho ha jugat tot. També vull que la gent que necessita entrar en l’equip ho pugui fer, com Carole, Corchia o Montoya, que necessiten oportunitats i demà les tindran. Vull que tothom se senti part de l’equip, però cadascú ho haurà de demostrar.”

Berizzo també va destacar les virtuts del Girona, un equip del qual va parlar meravelles. “Ens enfrontarem a un equip amb energia i il·lusió, que ha començat molt bé i que a casa ha jugat bons partits i ha sumat punts. Per a nosaltres puntuar i mantenir-nos a dalt és molt important, en camps com aquest és quan un després mira cap enrere i reconeix el mèrit d’haver sumat punts. El Girona és un rival amb molta disposició física, amb un disseny de 5-3-2 o 5-2-1-2, molt intens, té un gran joc aeri i altres aspectes que haurem de vigilar, com el joc directe o per les bandes dels seus carrilers.”

L’OBJECTIU

“No caurem en la relaxació, la intensitat física no pot baixar; volem continuar a dalt”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)