Territorial

El Girona segueix en ratxa

Divisió d’honor juvenil. El conjunt dirigit per Àlex Marsal, amb un doblet de Pachón, va sumar contra el Saragossa (2-1) la tercera victòria en tres partits i continua segon en la taula

girona 2 saragossa 1

GIRONA:Collet, Prado, Teo, Uche, Pol, David, Pedro (Rodrigo, 67’), Jofre, Àlex Pachón (Franc, 78’), Alejandro (Juli, 63’) i Moha (Valery, 57’).SARAGOSSA:Azón, David, Álvaro, Carrasco (Jorge, 80’, Javi, 89’)), Subías, Pepo (Castillo, 45’), Tresaco (Baselga, 73’), Álvarez, Carlos, Marc i Soro.GOLS:1-0 (17’) Pachón 2-0 (33’) Pachón. 2-1 (60’) Tresaco.ÀRBITRE:Brull Acerete.T.G.:als locals Prado, Pol i Alejandro; i als visitants Carrasco, Sono i Castillo.T.V.:Cap.PÚBLIC:Uns 300 espectadors a Vilablareix.

El Girona juvenil continua en plena forma i de moment compta els partits per victòries. El conjunt dirigit per Àlex Marsal va enllaçar el tercer triomf seguit després d’imposar-se al Saragossa a Vilablareix en un partit d’allò més treballat (2-1) que es va decantar gràcies a un doblet de Pachón. Amb la victòria el Girona continua segon en la taula amb 9 punts, empatat amb el líder, l’Espanyol.

Els locals van entrar al partit molt bé, dominant, i van tardar ben poc a marcar el primer gol, obra de Pachón, que va aprofitar una passada a l’espai de Pedro, va guanyar l’esquena als dos centrals i va superar el porter visitant per sota (17’). Llavors el Saragossa va avisar amb una primera ocasió, però va ser el Girona el que va tornar a veure porteria, altra vegada mitjançant Pachón, que va definir de cap després d’una jugada enrevessada (33’).

En la segona meitat el Saragossa va fer un pas endavant i va retallar distàncies amb un gol de Tresaco (60’), però tot i disposar d’un munt d’oportunitats per empatar, els aragonesos sempre van topar amb la bona feina del porter Collet i de la defensa local. El Girona va saber patir i els tres punts es van quedar a casa.

Els gironins visitaran diumenge vinent (18 h) l’Unificació Bellvitge, un equip que de moment només ha sumat un punt.

El Girona es va col·locar 2-0 en la primera part i va saber patir en la represa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)