Reus

Supervivència inesperada

Reus. Un golàs de Gus Ledes a mitjan segon temps dona un punt al conjunt roig-i-negre, que torna a la grisor en els partits a domicili, amb un bagatge de mínims en la part ofensiva

llorca 1 reus 1

LLORCA:Dorronsoro; Pina, Fran Cruz, Holgersson, Pomares; Tropi, Javi Muñoz; Nando, Eugeni (Noguera, 72’), Ojeda (Sito, 82’); i Merentiel (Manel, 63’).REUS:Santamaría; Miramon, Olmo, Íñiguez, Álex Menéndez; Tito, Gus Ledes; Cámara (Carbia, 39’), Juan Domínguez (Borja Fernández, 69’), Haro (Ricardo Vaz, 76’); i Máyor.GOLS:1-0 (38’) Ojeda. 2-0 (65’) Gus Ledes.ÀRBITRE:Moreno Aragón.T.G.:als visitants Olmo i Álex Menéndez.T.V.:al tècnic visitant López Garai (77’).PÚBLIC:Uns 4.260 espectadors a Artés Carrasco.

De la millora que se li preveia al Reus després d’haver-se alliberat i haver aconseguit la primera victòria del curs no en va quedar una mostra sòlida ahir a Llorca. Per això, l’empat va significar una bona notícia perquè el conjunt roig-i-negre va sobreviure a un partit molt discret a domicili, on encara no ha guanyat, amb algunes concessions defensives i amb un bagatge ofensiu força mediocre. Per sort per als de López Garai, el Llorca es va esfondrar, en molts moments va ser pitjor que el seu rival, i va perdonar el triomf quan el tenia ben encarat.

Haro va ser l’única variant introduïda pel tècnic en l’onze inicial en detriment de Ricardo Vaz respecte a la victòria contra el Numància a casa, però ni l’ametllenc ni cap dels seus companys en el flanc atacant es va poder desplegar. El Reus va tornar a ser un equip eminentment defensiu i no va passar angúnies en el primer quart d’hora de joc. Però a mesura que passaven els minuts era incapaç de trenar possessions per allunyar el rival i va patir. Arribant a la primera hora de joc, la rereguarda va tenir la primera llacuna important: en una passada llarga a Nando, Álex Menéndez va fregar el penal i l’expulsió cometent una falta al balcó de l’àrea. El càstig es va quedar en una amonestació i un lliure directe que Eugeni va enviar al travesser. Aquest va ser l’inici d’un període obscur per al Reus que s’ho va passar fatal: era incomprensiblement inferior.

Gol i reacció

I en aquest moment, va arribar la diana de Dani Ojeda: possessió visitant al vèrtex esquerre de l’àrea, prolongació cap a Pomares i connexió amb el golejador local, que va superar el porter al primer pal. El descans va arribar en un bon moment per al Reus, que havia de solucionar els problemes que tenia per connectar amb la zona davantera: inèdita fins al moment. El nul bagatge, això sí, es va cobrar una víctima abans del descans: Cámara va ser substituït després del gol.

La xerrada de Garai va donar resultat en la sortida dels vestidors en què el Reus va canviar de valent: més pilota i més amenaça. Tot i això, la primera ocasió va ser per a Tropi, que va enviar el xut a les mans de Santamaría. Carbia, amb un cop de cap que va sortir desviat, cristal·litzava les intencions roig-i-negres que van trobar en una gran diana de Gus Ledes el premi de l’empat. El portuguès va recollir una passada llunyana i va col·locar la pilota amb violència al fons de l’escaire.

El gol va tenir un doble efecte: el Reus va creure que podia guanyar i el Llorca va creure que podia perdre. Els de Curro Torres es van esfondrar i van igualar la mediocritat del Reus del primer temps. Els visitants, però, no ho van poder aprofitar i gairebé no van disposar d’ocasions tot i que es presentaven davant Dorronsoro. Íñiguez (81’) va enviar tou un xut a les mans del porter local però ja era massa tard. Amb el partit descontrolat va tornar a ser el Llorca qui es va apropar a la victòria amb una ocasió de Nando, que es va plantar sol davant el porter a l’àrea petita i va fallar inexplicablement.

22 equips
sense propera

ELS VESTIDORS

En el primer temps no hem competit bé; hem perdut duels i la pilota. En el segon hem estat millor
Aritz López Garai
entrenador del reus
Ha estat un partit amb poca fluïdesa. Ens ha faltat fortuna; el resultat hauria pogut ser diferent
Curro Torres
entrenador del llorca
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)