3a divisió FEF

Tancar una setmana rodona

3a divisió. L’Espanyol B, l’Ascó, el Vilafranca i el Gavà han fet un salt en la classificació gràcies a dues victòries consecutives. Ara aspiren aconseguir el tercer triomf en només vuit dies

Setmana de tres partits, setmana de nou punts. Encara sense els dipòsits del tot plens quan encara no s’ha complert el primer mes de competició, la tercera divisió ha viscut una setmana ben carregada: amb partit dissabte, dimecres i diumenge. La jornada, però, ha permès als quatre equips fer un salt en la classificació després de dues victòries en cinc dies: avui, aspiren a culminar-ho amb un nou triomf.

L’Espanyol B, l’Ascó, el Vilafranca i el Gavà són el pòquer d’equips que han aconseguit obtenir sis punts molt necessaris en aquests dos darrers partits. El Gavà, sense anar més lluny, ha passat de ser cuer i trobar-se en plena crisi institucional i esportiva, a recuperar la confiança amb l’arribada del nou tècnic Àlex Lozano. Després de dues victòries contra dos dels gallets de la categoria, el Prat i l’Hospitalet, els blaugrana buscaran el tercer triomf seguit al camp del Reus B.

Com als del Baix Llobregat, a qui també està provant aquesta setmana de tres partits és al Vilafranca, que després d’un inici de curs dubitatiu s’ha reenganxat a la zona alta. Els d’Ivan Moreno, però, visiten el camp de la Pobla de Mafumet que, tot i l’ascens al primer equip del Nàstic del seu tècnic Rodri –de moment de manera interina– acumula dos partits sense perdre. A més, els del Penedès continuen amb un bon grapat de jugadors de baixa: Medina està lesionat i no jugarà, mentre que Peque, Eric Via, Sergi Pérez i Òscar Hernando són dubte per a aquest partit.

Amb dos punts més, l’Ascó tanca la llista dels quatre equips amb 10 punts al darrere del líder, l’Espanyol B. Com els blanc-i-blaus, els de Santi Castillejo es troben en un bon moment de forma, tot al contrari que el seu rival, l’Horta. Per al partit d’avui, els ebrencs tenen la baixa de Marc Blanch, i els barcelonins, la de Javi Morales.

El Figueres, a fer-se fort a Vilatenim

La derrota dimecres passat al camp del Cerdanyola va tallar de cop una ratxa de tres victòries seguides, però el Figueres ha començat el curs amb molt bones sensacions. Sobretot, a Vilatenim, on ha guanyat els dos partits i encara no ha encaixat cap gol (2-0 contra el Palamós, 3-0 contra el Vilassar). Per continuar la ratxa en la visita del Terrassa, els de Chicho Pèlach es veuran obligats a canviar l’esquema de tres centrals per culpa de les baixes. A Gil Muntadas, Joan Pons i Aleix Feixas, s’hi afegeixen el lesionat Canal.

L’Espanyol B-Palamós, un duel desigual

A la Ciutat Esportiva Dani Jarque, s’hi viurà el duel més desigualat de la jornada, en què s’enfrontaran el líder en solitari, l’Espanyol B, contra el Palamós, cuer després de la victòria del Vilassar en la darrera jornada. A més, els empordanesos són l’únic equip que encara no coneix la victòria, tot al contrari que el filial blanc-i-blau, que és l’únic del grup que encara no ha perdut. En l’apartat golejador, un món separa també tots dos equips: els de David Gallego n’han fet 11, només superats per l’Hospitalet (12), mentre que el Palamós només ha marcat un gol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)