Barça B

Creient en el procés

Barça B. El filial blaugrana, immers en una espiral de millora progressiva, visita l’Alcorcón, que disposa de la defensa més sòlida de la categoria (cap gol encaixat en quatre partits)

No hi ha equip, i encara més els filials, que no visquin un procés intern de millora a mesura que passa la temporada. El Barça B té l’objectiu de preparar els seus joves futbolistes per al futbol professional i en aquesta part, posar-se davant de l’Alcorcón és la millor prova possible. L’equip de Julio Velázquez és l’antítesi del filial blaugrana: dur, amb un camp incòmode i jugadors bregats. Els números en són la millor mostra: vuit punts, quatre partits i cap gol encaixat.

El filial blaugrana està mostrant les credencials de l’equip més alegre de la categoria, amb dues victòries, un empat i vuit gols marcats. Per això, Gerard demana que la filosofia de l’equip no canviï gaire per al partit d’avui: “Cal ser el Barça B que s’està veient fins ara. A banda dels resultats, estem donant una bona imatge i som un equip recognoscible”, admet Gerard López: “El procés que està portant l’equip és bo i els jugadors estan assimilant-lo molt bé. El que veiem al camp és una conseqüència del dia a dia.” A banda dels mèrits propis, els blaugrana s’han trobat fins ara equips que han donat facilitats defensives, tot al contrari del que es preveu de l’Alcorcón. “Cal intentar ser ràpids amb la pilota, no tenir tendència a la conducció, sinó que la pilota circuli per evitar que el rival pugui trencar el ritme de joc amb faltes”, reconeix l’entrenador de Granollers, que també lloa la feina de Julio Velázquez al capdavant de l’equip madrileny. “El Barça és un equip que en un tancar i obrir d’ulls et pot fer tres gols; per tant hem de cuidar molt bé els detalls”, va expressar el tècnic de l’Alcorcón, que, com és habitual, no va voler donar pistes al rival –l’única baixa que va confirmar va ser la de Kadir, lesionat–. El Barça, en canvi, encara no pot comptar amb Palencia, que ja ha començat a fer feina amb els recuperadors però no se l’espera fins d’aquí dos partits. Sí que ha inclòs a la llista el Choco Lozano. L’hondureny es va fer una fractura en un os a la zona del pòmul en el partit contra el Còrdova però s’ha entrenat amb màscara i podrà jugar amb la protecció.

LES REACCIONS

El procés que està portant l’equip és bo i els jugadors estan assimilant-lo molt bé
Gerard López
entrenador del barça b
El Barça és un equip que en un tancar i obrir d’ulls et fa tres gols; hem de cuidar els detalls
Julio Velázquez
entrenador de l’alcorcón

Gerard López ha firmat finalment el seu contracte

Gerard López ha signat aquesta setmana el seu contracte com a tècnic del filial fins al 2019, una rúbrica que no s’havia produït, tal com va informar Catalunya Ràdio. “Ja estava tot pactat, amb l’alta federativa i a la seguretat social tramitades; faltava l’acte protocol·lari”, va explicar ahir el tècnic, que va afegir: “No havíem caigut que faltava signar, ens vam trucar per confirmar-ho i ho vam solucionar quedant dijous i segellant-ho tot.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)