2a divisió FEF

Enric decideix un cop més

2a divisió B. L’artiller del Cornellà, que ahir va fer un doblet i ja ha marcat cinc gols en aquest inici de lliga, va fulminar amb la seva bona actuació un Ebre força indolent en atac

CORNELLÀ 0 EBRE 0

CORNELLÀ:Craviotto; Pere, Valentín, Edgar, Maureta; Fall, Cortés (Fito Miranda, 60’), Pep Caballé (Reche, 78’), Marc Caballé (Sascha, 85’), Gómez; i Enric.EBRE:Salva; Regino, Diego, Pajarero, Alfonso; Forte, Javi Cabezas, Adrián; Rubiato (Salinas 78’), Gerrit (Borja Martínez 69’) i Mainz.GOLS:-0 (15’) Enric. 2-0 (90’) Enric.ÀRBITRE:Alemán Pérez.T.G.:als locals Pere, Reche i l’entrenador, Jordi Roger; i als visitants Alfonso, Javi Cabezas, Forte i Adrián.PÚBLIC:uns 400 espectadors.

Enric, que ahir va fer un doblet contra l’Ebre, va tornar a decidir a favor del Cornellà un duel marcat pel domini d’equip de casa, que va aconseguir el tercer triomf consecutiu, fet que el situa entre la noblesa de la categoria.

Els primers compassos de partit van ser de tempteig, però de mica en mica els de Jordi Roger van posar ordre i criteri al joc. En el minut 15, Enric Gallego va marcar en aprofitar una centrada de Cortés. Passaven els minuts i el protagonisme el seguien tenint els verds. No va ser fins al límit del descans quan Javi Cabezas va provar fortuna amb un xut llunyà que va sortir prop del pal. Era la primera aproximació de perill de l’Ebre. Després de la represa, el Cornellà va continuar portant les regnes contra un tímid quadre aragonès que poc perill va portar a la porteria de Craviotto. Un xut llunyà de Rubiato va ser el més destacat del conjunt d’Emilio Larraz. Ja en la recta final, Enric va sentenciar caçant un rebot dins de l’àrea i fent el cinquè gol del seu compte particular. El Cornellà va encadenar el tercer triomf abans d’afrontar el compromís de copa Federació de dimecres.