2a divisió FEF

El Badalona esgarrapa un punt de caràcter

2a divisió B. El conjunt escapulat empata, gràcies a un gol d’Aly Coulibaly en el tram final, un complicat partit a l’estadi de l’Hèrcules

hèrcules 1 badalona 1

HÈRCULES:Falcón, Juanjo Nieto, Connor, Mikel Santamaría, Llorca, Pepelu, Chechu Flores, Gaspar (Navarrete, 71’), Carlos Fernández, Miñano (Óscar Díaz, 80’) i Moha (Nieto, 61’).BADALONA:Morales; Albarrán, Parera, Moyano, Maestre, Kilian; Aly Coulibaly, Juanjo Ciércoles, Toni Lao (Rubén Sánchez, 53’; Enri, 75’); Marcel Serramitja i Adri Rivas (Néstor Querol, 53’).GOLS:1-0 (39’) Chechu Flores. 1-1 (78’) Aly Coulibaly.ÀRBITRE:Varón Aceitón.T.G.:als locals Carlos Fernández i Juanjo; i als visitants Adri Rivas, Albarrán i Maestre.

El Badalona va aconseguir ahir un d’aquells empats que deixen molt bones sensacions. Tant pel rival, tot un Hèrcules; com per l’escenari, el José Rico Pérez, com per la manera d’aconseguir-lo, neutralitzant en el tram final del partit un 1-0 en contra. Aquest gol l’havia marcat Chechu Flores a les acaballes d’una primera part en què l’Hèrcules va ser superior i va disposar d’ocasions per marcar algun gol més. En la segona part, però, el Badalona va fer un pas endavant i, després d’un reguitzell de bones ocasions, Aly Coulibaly va marcar l’empat definitiu en el 78, culminant una acció d’estratègia.