2a divisió FEF

futbol

llagostera

La venjança dels ex

No hi ha manera. Un córner servit per Quesada i rematat per Samu, jugadors del Llagostera el curs passat, dona el triomf al Formentera al municipal. Els gironins han perdut els tres primers partits a casa

llagostera 0 formentera 1

LLAGOSTERA:Marcos, Chica (Chele, 67’), Viale, Esteban, Fuster (Maynau, 74’), Pol Gómez (Pitu, 63’), Marc Carbó, Leo Ramírez, Moha, Gavilán i Gabarre.FORMENTERA:Contreras, Fobi, Samu, Rosa, Bonilla, Dailos, Álvaro (Maikel, 89’), Liñán, Garmendia, Nando Quesada (Juan, 67’) i Bruno Vinicius (Gabri, 82’).GOLS:0-1 (51’) Samu.ÀRBITRE:Recio Moreno.T.G.:Cap.T.V.:Cap.PÚBLIC:Uns 200 espectadors al municipal de Llagostera.

El Llagostera continua negat a casa. El conjunt d’Òscar Álvarez va perdre per la mínima contra el Formentera (0-1) i de moment són tres derrotes en els tres primers partits que ha jugat al municipal aquesta temporada. Per acabar-ho d’adobar, el duel es va decidir amb un gol provocat per dos exjugadors llagosterencs, amb Nando Quesada com a llançador del córner i Samu San José executant la jugada amb el cap (51’). Amb la desfeta el Llagostera només té quatre punts després de les primeres cinc jornades de lliga.

El partit va començar com gairebé tots els del municipal, amb els dos equips practicant un joc molt directe i sense disposar de gaires ocasions. La primera arribada clara del Llagostera va ser al quart d’hora amb una rematada de cap de Toni Gabarre, referència ofensiva dels locals en pràcticament totes les jugades d’atac i que poc després ho va tornar a intentar amb un xut aturat per Contreras. El Formentera va avisar per primera vegada amb una doble rematada d’Álvaro i Dailos, instants abans que Moha fes intervenir el porter en una jugada assajada. Tot i així, les imprecisions eren constants i ni uns ni altres trobaven la precisió necessària en la passada, fet que va provocar que el partit arribés al descans sense novetats en el marcador.

Samu els sentencia

La segona meitat va començar força més moguda, amb una primera rematada de Bruno Vinicius pel Formentera i una altra d’Esteban pel Llagostera. Poc després els visitants van marcar el 0-1, un gol mastegat d’inici a fi per dos exjugadors llagosterencs, i és que Nando Quesada va servir el córner i Samu San José va definir amb el cap després d’aprofitar un rebuig al pal (51’). Encara quedava molt i el Llagostera va intentar reaccionar aviat, primer amb un perillós xut de Moha que va acabar al lateral de la porteria i després amb una rematada de cap de Gavilán que va sortir fora per ben poc.

Llavors el partit va entrar en una fase de joc travat i inofensiu, amb els gironins que ho intentaven de totes les maneres possibles però sense encert i el Formentera que buscava fer mal al contraatac. El Llagostera va buscar l’empat fins al final, però no se’n van sortir –Viale va tenir una bona ocasió en l’últim minut– i va acabar claudicant.

ELS VESTIDORS

La valoració és negativa, perquè hem perdut els tres primers partits a casa. No pot ser positiu ni podem estar contents

NO SE’N SURTEN

Hem fallat a les dues àrees i ja és una constant; el rival ens fa mal amb molt poc i això no pot ser
Òscar Álvarez
entrenador del llagostera

POC FUTBOL

Samu va avançar el Formentera (51’) de cap i el Llagostera no va trobar la manera de fer mal en atac
Les imprecisions i les escasses ocasions van marcar la primera part, que va acabar sense gols

Guichón no pot reaparèixer per malaltia

El fitxatge estel·lar del Llagostera per a aquesta temporada, l’uruguaià Facundo Guichón, continua de pega. L’extrem, que havia debutat en la primera jornada amb una fitxa provisional abans de perdre’s els últims tres partits per culpa de problemes burocràtics amb el visat, havia de reaparèixer ahir amb la samarreta llagosterenca, però finalment va ser baixa per malaltia. D’aquesta manera Guichón haurà d’esperar al partit de la setmana vinent al camp del Mallorca (diumenge a les 12 h). Pel que fa a l’onze titular, el Llagostera va presentar tres novetats respecte al de la passada jornada al camp del Vila-real B (0-0). Fuster i Leo van tornar a l’equip titular després de complir sanció en detriment de Maynau i Pitu, mentre que en atac Gavilán va sortir d’inici i Chele es va quedar a la banqueta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)