Barça B

El Barça B esgarrapa un puntàs al camp de l’Alcorcón (1-1)

2a divisió A. Aleñá, amb un gol en el minut 88, ha igualat l’1-0 obra d’Álvaro Giménez

El Barça B ha aconseguit un treballadíssim punt al camp de l’Alcorcón, un equip que fins aquesta tarda no havia encaixat cap gol. L’encarregat de trencar aquesta estadística ha estat Carles Aleñá, que amb un bon xut en el 88 ha neutralitzat l’1-0 que havia marcat Álvaro Giménez.

El Barça B ha tastat el rigor defensiu de l’Alcorcón en el primer temps. La rereguarda de cinc homes del quadre groc ha dificultat molt la creació de joc dels blaugrana, i amb prou feines han arribat pilotes a l’atac. Les primeres ocasions, de fet, han estat dels locals, que han posat en dificultats a Varo en tres contraatacs. La defensa del Barça B ha reaccionat bé. La millor ocasió visitant en el primer temps, d’altra banda, ha estat un xut potent de José Arnáiz que ha desviat bé Casto. S’ha arribat al descans amb la llauna per obrir.

Després de la represa la tònica s’ha mantingut, tot i que amb el pas dels minuts el Barça B ha anat acaparant el control i les ocasions. Ho han intentat, sense sort, David Concha i José Arnáiz. L’Alcorcón, en canvi, ha marcat en la primera arribada clara que ha tingut. Álvaro Giménez ha remat sol de cap una centrada de Pereira i ha obert la llauna (76’). El filial blaugrana, per sort, ha igualat el marcador quan el partit ja agonitzava (88’) amb un bon xut creuat de Carles Aleñá.