2a divisió FEF

futbol

sabadell

Desenllaç immerescut

Més mèrits. El Sabadell encaixa l’empat a dos minuts del final en un partit en què és àmpliament superior al filial del Saragossa

dep. aragó 1 sabadell 1

DEPORTIVO ARAGÓ:Sergio, Leto, Marcén, Adán, Jesús González, Torras, Nieto, Guti (Rotellar, 71’), Rubio (Jaime, 84’), Pep Biel i Forcén (Aparicio, 77’).SABADELL:Roberto, Dani Gómez, Óscar Rubio, Ángel, Migue, Pol Moreno, Capó (Marc Martínez, 86’), Mario (Ozkoidi, 76’), Felipe Sanchón, Guillemenot (Migue García, 67’) i Adri Díaz.GOLS:0-1 (49’) Felipe Sanchón, de penal. 1-1 (89’) Migue González, en pròpia porta.ÀRBITRE:Gálvez Rascón.T.G.:als locals Adán i Nieto; als visitants Ángel i Roberto.

El Sabadell va perdre una gran ocasió d’enganxar-se a la part alta de la classificació en perdonar una victòria en els últims instants a la ciutat esportiva del Saragossa. El conjunt de Toni Seligrat va ser amo i senyor del partit i va perdonar diverses oportunitats al llarg de l’enfrontament, entre les quals un un contra un de Guillemenot amb el porter local que va anar massa desviat. El filial del Saragossa es va trobar el gol en el tram final en una jugada aïllada –centrada des de la part esquerra, rematada per Migue González a la seva pròpia porteria– i va empatar el matx. Prèviament, Felipe Sanchón havia avançat l’equip vallesà en un penal que va provocar l’actiu Guillemenot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)