Sense aturador

3a divisió. El filial de l’Espanyol suma la cinquena victoria seguida i segueix líder en solitari després de superar un Palamós sense arguments

ESPANYOL B 3 PALAMÓS 1

ESPANYOL B:Álex Domínguez, Pipa, Pedrosa, Iago, Salto, Pol Lozano, Puado, Álex López (Pelegrín, 65’), Joselu Max, 58’), Bermejo i Doncel (Jordan, 78’).PALAMÓS:Quinti, Sergio, Cano, Botxi, Marc Vilà (Epi, 62’), Cornellà, Bonaventura, Nahuel (Isma, 82’), Litus (Medina, 54’), Herrera i Subi.GOLS:1-0 (48’) Bermejo. 2-0 (77’) Doncel. 2-1 (84’) Medina, de penal. 3-1 (90’) Pelegrín.ÀRBITRE:Godia Solé.T.G.:als locals Max. Iago i Pipa; i al visitant Subi.T.V.:per doble amonestació, al visitant Bonaventura (75’).PÚBLIC:uns 700 espectadors.

El filial blanc-i-blau va sumar la seva cinquena victòria consecutiva després de vèncer amb claredat el Palamós. Després d’una primera meitat en què van dominar però sense intensitat en els metres finals, els blanc-i-blaus van despertar en el segon temps i Bermejo, Doncel i Pelegrín van donar el triomf al conjunt de David Gallego.

El guió del partit es va marcar ben d’hora: el Palamós, necessitat de punts i encara sense conèixer la victòria, va sortir al camp de la ciutat esportiva Dani Jarque amb un esquema molt defensiu i dificultant la circulació de la pilota del rival, mentre que l’Espanyol ho va intentar, incapaç, però, de trobar la porteria rival. Qui més ho va provar va ser Bermejo, sobretot en els minuts abans del descans, en què al davanter li van faltar mil·límetres per rematar dues bones centrades.

Però en la segona part, el gol no va trigar ni tres minuts a arribar: Pipa va arrencar per la dreta i va servir per a Bermejo, que va aconseguir superar el porter visitant (48’). Amb l’1-0, els empordanesos van fer un pas endavant i van tenir els millors minuts del partit, però quan més arribaven a l’àrea visitant, es van quedar amb un jugador menys per expulsió de Bonaventura. A més, en la jugada següent Doncel va marcar el segon amb una rematada desviada per un defensa (77’) i això va acabar de rematar el Palamós. Tot i això, els de Vicenç Fernández van marcar gràcies a un gol de Medina des dels onze metres, però en l’afegit, Pelegrín va fer el 3-1 definitiu.