2a divisió FEF

El Lleida pesca un empat valuós a son Malferit

2a divisió B. Els blaus plantegen un partit incòmode a l’Atlètic Balears i s’arriben a avançar, però no resisteixen l’encert d’Oliva

at. balears 1 lleida 1

ATLÈTIC BALEARS:Carl: José Ruiz, Vallori, Manu, Biel Guasp; Borja (Malik, 61’), Fullana, Xisco Hernández, Kike (Heras, 19’), Álvaro (Rodri, 74’), Oliva.LLEIDA:Diego, Aitor, Eneko, Valiente, Andriu (Pumar, 56’), Trilles, Javi López (Manu Molina, 71’), Moustapha, Nierga, Jorge Félix (Lázaro, 88’) i Musa.GOLS:0-1 (35’) Jorge Félix. 1-1 (50’) Gerard Oliva.ÀRBITRE:Campos Salinas.T.G.:als locals Biel Guasp, Heras, Xisco Hernández i José Ruiz; als visitants Javi López, Moustapha, Jorge Félix, Andriu i Trilles.T.V.:al local Kike, per vermella directa, després de ser substituït quan ja era a la banqueta.

La imbatibilitat del Lleida va passar ahir un dels exàmens més exigents de la categoria. El conjunt blau va aconseguir un empat molt meritori ateses les ocasions dels dos equips i el potencial de l’Atlètic Balears.

El conjunt de Gerard Albadalejo va incomodar el seu rival, que tret d’uns primers instants amb diverses ocasions no es va trobar al terreny de joc. En els instants inicials, va emergir l’encert del porter Diego Rivas, que va intervenir diverses vegades. Però el Lleida no només es va refer d’aquests instants, sinó que va tenir un encert immaculat. Jorge Félix, alçant-se dins l’àrea, va rematar a gol una centrada en la primera ocasió dels visitants. La reacció del Balears no es va fer esperar, ja que just abans del descans, el visitant Álvaro Sánchez va enviar una rematada que va fregar el pal.

Només sortir del descans Gerard Oliva va fer miques la solidesa defensiva blava rematant sol al segon pal i posant l’empat al marcador. A partir d’aquí, les interrupcions de faltes, targetes i canvis no van deixar veure un partit fluid i el resultat no va variar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)