Girona

El protagonista

Johan Mojica

L’espurna de Mojica

Johan Mojica, que havia debutat en la passada jornada a San Mamés (23 minuts), va jugar, ahir, el seu primer partit com a titular amb el Girona aquesta temporada. El colombià, un dels últims fitxatges de l’estiu –com el curs passat, va arribar en forma de cessió procedent del Rayo Vallecano–, va ocupar el carril esquerre gironí aprofitant que Machín va apostar per Aday a la dreta, i no va defraudar. De fet, Mojica va ser, segurament, el jugador més incisiu del seu equip, aportant profunditat i recorregut per la banda, ajudant en defensa i, sobretot, generant perill en atac. En la primera meitat, Mojica va veure com molta part del joc del Girona transcorria per la banda contrària, però, tot i així, va combinar amb encert amb els seus companys i no va perdre cap pilota en zona compromesa. La defensa sevillista el tenia ben controlat, però, tot i així, el colombià va intentar a la mínima que podia centrar a l’àrea rival tot buscant el joc aeri de Stuani, com també va provar el xut des de llarga distància després d’una jugada enrevessada.

Ja en la segona meitat, el protagonisme de Mojica va augmentar considerablement i va portar de corcoll els defensors del Sevilla, que tenien molta feina per aturar la velocitat i les pujades del futbolista. Elèctric i desbordant, Mojica es va fer un fart de buscar l’assistència en el carril esquerre, unes vegades per alt i d’altres per sota. Precisament en una d’aquestes accions, ja amb el 0-1 en el marcador, va néixer l’oportunitat més perillosa del Girona –penal a banda–, quan Mojica es va inventar una gran passada cap a Pere Pons al punt de penal, encara que el de Sant Martí Vell no va poder endreçar la pilota al fons de la xarxa per culpa d’una intervenció miraculosa d’última hora d’un defensa rival, que va rebutjar l’esfèrica a corner.

Tot i l’ocasió perduda i el penal posterior fallat per Granell, Mojica i tot l’equip en general van seguir buscant el gol amb insistència. Ja en els últims sospirs, el colombià va torna a desbordar per l’esquerra i, aquesta vegada, el Sevilla només el va poder frenar amb una visible empenta dins l’àrea, però l’àrbitre no es va voler mullar. El partit va finalitzar i el Girona no va poder sumar cap punt, si bé pel que fa a Mojica les sensacions van ser d’allò més bones i Montilivi en va gaudir.

1r
partit
com a titular de Mojica amb el Girona aquest curs. El colombià només havia jugat 23 minuts a San Mamés.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)