Girona

Pablo Machín

Entrenador del Girona

“Hem de fer un pas endavant en efectivitat”

L’Atlético de Madrid va frustrar el Girona amb un empat (2-2) i el Sevilla va ser el primer equip a endur-se el triomf de Montilivi. “Me’n vaig amb una sensació semblant a la d’aquell primer dia. Amb equips amb tanta qualitat, si no ets molt eficaç, ho acabes pagant”, va dir Pablo Machín només entrar a la sala de premsa. “El més just hauria estat l’empat, no només pel penal al travesser sinó també perquè el joc ha estat molt equilibrat. Hi ha hagut el penal, la rematada de Juanpe o la de Pere, que és claríssima. Un equip com el nostre ha de materialitzar ocasions com aquestes per poder puntuar”, va assegurar l’entrenador, que va lamentar la falta de punteria en diverses respostes. “Em vull endur el que em mereixo. Sé que ens costarà molt, com també sé que a tots els equips els costarà guanyar-nos. Però necessitem fer un pas endavant quant a efectivitat. Ells n’han tingut més, amb menys del que hi hem posat nosaltres.” I ho va rematar: “Si em preocupa? És clar, perquè si no fem gols és molt difícil puntuar. En un equip com el nostre, és molt difícil tenir jugadors amb tanta qualitat per garantir molts gols. Stuani és el nostre jugador franquícia per l’experiència i perquè sí que ha fet gols, però tampoc vint. Sabem que ens costarà molt i per això hem de treballar altres aspectes com la pilota aturada.”

Machín va veure una bona arrencada del Girona. “Hem estat superiors al principi, sent valents i pressionant-los en la sortida. La qualitat del Sevilla s’ha anat imposat, i al final de la primera part ens feien mal. En la segona part, quan volíem consolidar més el mig del camp amb Aleix, ha arribat el 0-1 precisament en una de les accions que volíem evitar. I hem hagut d’anar a remolc.” Amb desavantatge, el Girona va millorar i va buscar l’empat. “El resultat és injust. Mereixíem un punt. Però no es tracta de plorar sinó de treballar.”

Machín va valorar el penal xiulat a Kayode i el que va reclamar Mojica. “El primer, m’enganxa lluny i si no l’hagués xiulat suposo que no me n’hauria assabentat. Si l’ha marcat és perquè el deu haver vist clar. M’ha semblat que en el de Mojica, com a mínim, hi havia contacte, però després de xiular-ne un, humanament et costa més. No direm que per l’actuació arbitral hem guanyat o perdut un punt. Som nosaltres els que hem d’encertar.”

Les dues derrotes seguides faran anar els gironins “una mica més necessitats” a Leganés, tal com va admetre el seu tècnic. “A més, sense que soni a excusa, ells tenen dos dies més de recuperació. Aquest partit es pot considerar més de la nostra lliga, en teoria, que el d’avui”, va dir Machín, que va sentenciar: “En tots els partits hem de lluitar i treballar molt. Hi ha determinats rivals que el més normal és que siguin millors que tu. En teoria, el noranta per cent d’equips són millors, però això ho han de demostrar. I hem donat la cara i tot el que podem contra un magnífic rival.”

SENSE CAP PREMI

“El resultat és injust. Mereixíem un punt. Però no es tracta de plorar, sinó de treballar”

EL DÈFICIT

“Per puntuar, un equip com el nostre ha de marcar amb ocasions com les que hem tingut”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)