Girona

De la graderia a la llum

Debut. Aleix Garcia, que va entrar just abans del 0-1, va tenir un protagonisme destacat en la seva estrena oficial amb la samarreta del Girona. Machín també va fer debutar Olunga

Pablo Machín havia repetit l’alineació inicial en els tres primers partits de lliga, en què havia utilitzat setze jugadors, i ahir va obrir una mica més l’aixeta. En el primer de tres partits en només una setmana, l’entrenador del Girona va fer debutar com a titulars Johan Mojica, en detriment de Pablo Maffeo, i Juanpe Ramírez, que va cobrir la baixa per lesió de Pedro Alcalá. Tant Mojica –a San Mamés– com Juanpe –contra el Màlaga– havien debutat aquesta temporada, però no ho havien fet encara com a titulars. Més endavant, Machín sí que va fer debutar dos jugadors que encara no havien tingut presència en competició oficial. Aleix Garcia i Michael Olunga van ampliar a divuit el nombre de jugadors utilitzats fins ara.

El migcampista d’Ulldecona havia vist l’estrena contra l’Atlético des de la banqueta. Al cap d’una setmana, no va ser ni convocat contra el Màlaga, i Machín tampoc se’l va endur a Bilbao. Ahir, en canvi, va ser el primer canvi del tècnic, que va prescindir de Stuani per reforçar el mig del camp. Just després va arribar el 0-1, però Aleix Garcia va tenir una participació destacada. A més de fer un bon paper al mig del camp, va tenir dues ocasions, en una falta directa –no va dubtar a demanar la pilota tot i que feia molt poca estona que era al camp– i sobretot en un xut espectacular des de molt lluny que va estar a punt de sorprendre Sergio Rico. El jugador cedit pel City no havia jugat encara cap partit oficial amb el Girona, però sí que havia debutat a primera, en un Athletic-Vila-real de l’última jornada del curs 2014/15, en què Marcelino li va donar tretze minuts.

Deu minuts d’Olunga

El kenyà Michael Olunga va debutar ahir a la primera divisió espanyola. Machín el va fer sortir juntament amb Kayode, ja amb 0-1. El penúltim fitxatge del Girona no va tenir protagonisme.

DOS MÉS

Amb el debut d’Aleix Garcia i Olunga, Machín ha utilitzat divuit jugadors

A L’ALINEACIÓ

Juanpe i Mojica, que ja havien debutat, es van estrenar ahir com a titulars

ALEIX GARCIA

El d’Ulldecona ja havia tastat la primera divisió, el maig del 2015 amb el Vila-real

“Els hem d’anar veient”, diu Pablo Machín

X.M.

Quan li van preguntar per l’aportació d’Aleix Garcia, l’entrenador del Girona no només va parlar del migcampista d’Ulldecona sinó també de l’altre debutant, Michael Olunga, i de Larry Kayode. “De mica en mica hem d’anar veient aquesta gent en competició i avaluar el rendiment que ens poden donar. Esperem que es puguin adaptar com més aviat millor a l’equip i a l’exigència de primera.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)