Territorial

El Lloret guanya el primer partit per la porta gran a Manresa

1a catalana. Un gol de Nil Victoria en la segona part va donar el triomf als selvatans

manresa 0 lloret 1

MANRESA:Tienda, Moha (Biel, 71’), Solernou, Florent, Agus (Jhon, 71’), Bernat, Chipi (Albert López, 46’), Marçal Lladó (Cuello, 46’), Manel Sala, Brian i Javi López (Sergi Soler, 58’).LLORET:Tuscà, Puntí, Majó, Calvo, Serrallunga (Marc, 87’), Sanneh (Bukary, 58’), Nil Victoria, Chino (Romero, 82’), Aparicio (Poderoso, 82’), Peque i Portavella (Poza, 82’).GOLS:0-1 (67’) Nil Victoria.ÀRBITRE:Serra Sanz.T.G.:als locals Brian i Florent; i als visitants Aparicio, Nil Victoria i Poderoso.COMENTARI:Després de perdre en les dues primeres jornades el Lloret va aconseguir un triomf al difícil camp del Manresa que li serviran per augmentar la moral i guanyar confiança. Els selvatans es van endur el triomf gràcies a remat de cap de Nil Victoria i a un bon partit basat en la defensa i en els atacs ràpids. Des del primer moment el Lloret va generar perill, i és que en el minut 4 Gous va culminar un contraatac amb un xut al pal quan tenia poc angle. Fins el descans els dos equips van tenir moments de domini, però no hi va haver ocasions clares de gol. En la represa els dos equips hi van posar una marxa més, però va ser el Lloret el que es va mostrar més encertat en els metres finals i ho va aprofitar per avançar-se en el marcador amb el gol de Victoria en la sortida d’un córner. Amb avantatge en el marcador el Lloret va saber patir fins al final per mantenir el 0-1 definitiu.