Territorial

El Banyoles es fa fort a casa

1a catalana. Els d’Adam Fontes van superar el Castellar (3-1) tot i començar perdent, i encadena dues victòries a casa. Els visitants van acabar amb nou

banyoles 3 castellar 1

BANYOLES:Grabalosa, Gallardo, Ian Vila (Tarifa, 74’), Amós Gasca, Jordi Sala, Bena (Lanzas, 66’), Gispert (Viadé, 46’), Barceló, Toni Güell (Andreu, 46’), Massó (Marc Feixas, 53’) i Adrià Casanova.CASTELLAR:Esteban, Serna, Alfonso, Rubio (Campos, 28’), Auñon, Ortiz, Jan Marc (Antonio, 87’), Silva, David López (Estrada, 82’), León i Quesada (Sergio, 82’).GOLS:0-1 (56’) David López. 1-1 (64’) Jordi Sala. 2-1 (80’) Gallardo. 3-1 (81’) Adrià Casanova.ÀRBITRE:Caro Gallardo.T.G.:als locals Amós Gasca, Viadé i Marc Feixas; i als visitants Ortiz i Auñon.T.V.:per doble amonestació als visitants Silva (68’) i Serna (89’) per doble amonestació.

El Banyoles continua en estat de gràcia i disposat a convertir el seu camp en un fortí, i és que després de guanyar ahir el Castellar (3-1) ha aconseguit aprofitar el fet de jugar dos partits seguits a casa per sumar-hi sis punts de sis possibles. Els banyolins ahir no ho van tenir gens fàcil contra un conjunt vallesà que es va mostrar molt perillós al contraatac.

Els d’Adam Fontes van sortir disposats a tenir el control del partit i ho van aconseguir. Des del primer moment van dur la iniciativa del joc, però el perill el van generar els visitants amb dos contraatacs que podrien haver acabat en gol. En el tram final de la primera part, però, el Banyoles va fer valdre el domini per disposar de grans ocasions i fins i tot un penal que Ignasi Massó va errar.

En la segona part el guió del partit es va mantenir igual fins que David López va culminar un contraatac per avançar el Castellar en el marcador en el 56’.

Reacció majúscula

El Banyoles ja havia dominat el partit abans d’encaixar el gol, però li havia faltat l’efectivitat que va tenir en el tram final. De fet, els banyolins van necessitar molt poc temps per aconseguir empatar el partit amb un gol de Jordi Sala (1-1, 64’). Just després de l’empat el partit es va acabar de posar de cara per al Banyoles amb l’expulsió de Silva que va deixar el Castellar amb deu. Amb superioritat els del Pla de l’Estany van ser letals en la seva empenta final. Primer va colpejar Gallardo, que va aprofitar un rebot dins de l’àrea per fer el 2-1. (80’). I només un minut després Casanova, en un contraatac, va segellar el partit amb el 3-1 definitiu que deixa el Banyoles en la zona mitjana alta de la classificació.