2a divisió FEF

Frenats d’entrada

2a divisió B. Els tres equips de la demarcació continuen encallats després de cinc jornades. El Llagostera no guanya a casa i l’Olot i el Peralada, enlloc

Irregular i desil·lusionant. Així ha estat l’arrencada dels tres representants gironins a segona B després de cinc jornades disputades de lliga. Si bé el Llagostera va aconseguir en la segona jornada un triomf de prestigi al sempre complicat camp del Cornellà (0-1) i és l’únic equip fora de perill, l’Olot i el Peralada, els dos en descens directe, encara no han aconseguit cap victòria després d’un mes de competició.

La creu, al municipal

El Llagostera ha perdut els tres partits que ha jugat fins ara al municipal. Les tres derrotes –contra l’Alcoià (0-1), l’Ebre (1-2) i el Formentera (0-1)– estan posant en evidència una falta de rodatge en el retorn a les dimensions, la superfície i la metodologia de joc a les quals obliga el seu camp, un procés que ha frenat l’equip. La nota positiva en aquest inici és la bona actitud a fora de casa, i és que els d’Òscar Álvarez no han perdut a domicili, on han sumat els quatre punts que tenen en total gràcies a la victòria a Cornellà i l’empat meritori contra el Vila-real B (1-1). El proper partit a fora dels llagosterencs serà al camp del Mallorca, un dels màxim favorits a l’ascens.

Massa a poc a poc

L’Olot i el Peralada, que van empatar a zero dissabte al municipal peraladenc encara no han guanyat cap dels seus enfrontaments. Si bé els olotins sumen tres punts gràcies als tres empats firmats fins ara –contra l’Hèrcules (1-1), el Deportivo Aragó (1-1) i contra els xampanyers–, la necessitat de victòria s’eleva cada setmana, sobretot tenint en compte que s’enfronta amb rivals que seran directes en la classificació.

Contra l’Olot, el Peralada va sumar el seu primer punt en la història a segona B. El calendari ha estat terrorífic per als d’Arnau Sala, que tot just ara veuen la llum al final del túnel i recuperen algun dels efectius lesionats o de baixa per culpa de la lenta i costosa burocràcia espanyola.

L’OLOT

Tot i oferir bons moments de joc, els de Posse no han batut dos rivals directes

EL LLAGOSTERA

Els quatre punts de sis possibles a fora arreglen el desastrós 0 de 9 al municipal

EL PERALADA

Els entrebancs i el calendari dur han impedit el triomf d’un equip encara en construcció
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)