Girona

Massa aviat per tornar-hi

Absent. David Timor, encara inactiu, es perdrà la visita del Girona al seu exequip

David Timor va canviar l’últim dia del mercat d’estiu el Leganés pel Girona. L’arribada del jugador de Carcaixent al conjunt de Montilivi, però, ha estat en veu baixa, condicionat per una lesió que es va fer durant la pretemporada amb els madrilenys –una fractura per estrès en un dit del peu dret– i que li ha impedit treballar amb normalitat amb el grup. Sense estar encara del tot recuperat, Timor es perdrà la visita demà del Girona a Butarque (20 h).

Timor, que tenia una temporada més de contracte amb el Leganés –ara n’ha firmat un per tres temporades a Montilivi–, va arribar a Butarque a mitja lliga del curs 2015/16, procedent del Valladolid. Amb els madrilenys, va contribuir en 17 partits –entre els quals la visita a Montilivi, on va fer el gol (1-1)– a l’ascens a primera. I un cop a la màxima categoria, que ja havia tastat amb l’Osasuna, el de Carcaixent va acumular 24 partits (22 de titular) i va marcar dos gols.

LA XIFRA

41
partits
va jugar Timor en una temporada i mitja al Leganés, amb el qual va pujar a primera divisió.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)