Girona

Asier Garitano

Entrenador del Leganés

“El Girona s’ha adaptat bé a primera, serà un partit difícil”

L’entrenador del Leganés, Asier Garitano, va voler restar importància a les dues últimes derrotes del seu equip contra el Getafe (1-2) i l’Eibar (1-0). “Anímicament no hem d’estar malament, ja que hem tingut possibilitats en tots els partits que hem jugat fins ara, també en els dos últims que hem perdut. Hem fet les coses bé i i hem de continuar en aquesta línia, a nosaltres ens costarà tot una barbaritat, però això ja ho sabem”, va explicar el tècnic, que va demanar màxima concentració per al partit contra el Girona a Butarque: “És un rival complicat, s’ha adaptat molt bé a primera divisió i ho està fent molt bé, imprimint un ritme molt bo per a la categoria i competint francament bé. Tenen una idea de joc molt clara des de fa anys, el que els ha permès ser dels millors equips de segona A, i a primera ho estan fent molt bé, així que serà un partit difícil.”

Garitano va continuar aprofundint en la seva anàlisi del Girona, un equip del qual només va detallar les virtuts. “Ho té tot, està ben treballat en els últims tres anys, tenen físic, velocitat, un ritme alt, centímetres... Per tot això ha arribat a primera”, va continuar explicant l’entrenador nascut a Vergara fa 47 anys, que també va comentar el fet que el Leganés mai ha estat capaç de guanyar els gironins en els duels directes més recents: “El Girona no ha canviat, cada vegada és millor i, per tant, cada vegada serà un equip més difícil. També és veritat que el Leganés també és cada cop millor.”

TOT ELOGIS

“El Girona ho té tot, està ben treballat, té físic, velocitat, un ritme alt, centímetres...”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)