Girona

Pablo Machín

Entrenador del Girona

“Estem cansats, i ells han tingut dos dies més per recuperar-se”

Tot just començar la roda de premsa prèvia al partit contra el Leganés, Pablo Machín va voler destacar el fet que el rival haurà tingut més temps de descans entre partit i partit que no pas els gironins (el Girona va jugar diumenge contra el Sevilla a Montilivi (0-1) i els madrilenys van jugar divendres a Eibar (1-0). “Estem cansats, perquè venim d’una batalla exigent i ara tindrem el Leganés, que per casualitats del calendari han tingut dos dies més per recuperar-se. A més, entre mig també hi ha el viatge, però intentarem que res d’això es noti”, va començar explicant l’entrenador del Girona, que no va descartar introduir alguna novetat en l’onze titular tenint en compte la càrrega de minuts que tindrà l’equip aquesta setmana (dissabte el Barça visitarà Montilivi a les 20.45 h en un dels partits més esperats de l’any): “M’ho plantejo tot, és un partit molt important. Mirarem com estan els jugadors i intentarem posar els que estiguin millor per competir en aquest partit, però jugarem com sempre i no canviarem el plantejament.” En aquest sentit, Machín va parlar especialment sobre la punta d’atac gironina, fins ara acaparada principalment per Cristhian Stuani. “El 90% del canvi de l’altre dia va ser pensant en el mateix partit contra el Sevilla. A partir d’aquí, totes les possibilitats són vàlides, des que soc aquí hem jugat amb moltes variants a dalt, a vegades amb un punta, altres amb dos, o amb més mitjapuntes... Olunga és més similar a Stuani, mentre que Kayode té més velocitat, però són tots compatibles entre ells.”

Sobre el Leganés, el tècnic de Gómara va dir el següent: “És un equip molt físic en el seu joc. Segurament, canviaran alguna cosa respecte de l’últim partit, en el qual van jugar amb cinc al darrere, però jo espero un Leganés amb un 4-1-4-1 i amb els més habituals. Tenim experiències bones a Butarque, recordo un últim empat in extremis, i tant de bo que patim tant com en altres partits que hem jugat allà però sumem una victòria o alguna cosa positiva.”

EN DESAVANTATGE

“Per casualitats del calendari ells han pogut descansar més, però intentarem que no es noti”

ESTUDIANT L’ONZE

“Canvis? M’ho plantejo tot, és un partit molt important i posarem els que estiguin millor”

SOBRE EL RIVAL

“És un equip molt físic en el seu joc. Espero un Leganés amb un 4-1-4-1 i amb els més habituals”

BUTARQUE

“Tant de bo que patim tant com en altres partits allà però sumem una victòria o alguna cosa positiva”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)