Girona

Alcalá per Aleix, únic canvi

Convocatòria. El central murcià torna a la llista de Machín, i possiblement també a l’onze, després de ser baixa d’última hora en el partit contra el Sevilla

Tot i que l’últim entrenament es va acabar al migdia, Pablo Machín no va donar la llista de divuit convocats fins a la tarda. El tècnic va voler esperar fins a última hora per saber la resposta física d’algun jugador que era molt dubtós, com el cas de Pedro Alcalá, que finalment ha format part de l’expedició que a primera hora del matí ha sortit amb AVE cap a Madrid. El central murcià és l’única novetat de la convocatòria i el damnificat és Aleix Garcia, malgrat el bon partit que el d’Ulldecona va fer diumenge quan va sortir en la segona part contra el Sevilla.

L’onze, ple de dubtes

Si només hi va haver un canvi en la relació de divuit convocats, la previsió és que a l’onze n’hi hagi algun més. Sembla clar que si Alcalá finalment ha viatjat és perquè està en condicions de tornar a l’onze, i ho faria en detriment de Juanpe. També té números Pablo Maffeo de ser al carril dret (Mojica i Aday es jugarien el lloc a l’esquerra) i Kayode de ser la referència a dalt aprofitant que la velocitat del nigerià pot ser una molt bona arma per trencar la defensa dels locals. Tampoc s’ha de descartar que Machín toqui alguna de les quatre peces del mig del camp per refrescar la línia.

L’ALINEACIÓ

Maffeo i Kayode tenen números per entrar en un onze en què hi haurà rotacions
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)