3a divisió FEF

Marc Gelmà i Crespo reforcen la part ofensiva del Palamós

3a divisió. El lateral Albert Dalmau s’entrena amb el degà en espera d’una oferta de Polònia

El Palamós va confirmar ahir dues incorporacions per tal de reforçar el joc ofensiu de la plantilla que dirigeix Vicenç Fernández. D’una banda, el degà ha fitxat Marc Gelmà, mitjapunta de 22 anys que ha passat pel futbol de base de l’Espanyol, el Vila-real i el Girona, on va arribar a jugar al filial de primera catalana. En aquesta mateixa categoria hi va competir el curs passat, però amb la samarreta del Llagostera B i, fins i tot, va arribar a debutar amb l’equip de 2a divisió B.

D’altra banda, s’ha fitxat Marc Crespo, migcampista de 19 anys que s’estrena en categoria amateur després de passar per la base de l’Espanyol i del Girona. Crespo debutarà en l’amistós que el Palamós disputarà demà a Calella (20.30 h) i que forma part dels actes del centenari del club maresmenc. Gelmà haurà d’esperar diumenge, ja que ha arribat amb alguna molèstia física.

D’altra banda, el lateral de Sils Albert Dalmau s’entrena amb el Palamós aquests dies en espera de concretar una oferta possiblement de Polònia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)