Girona

DELFÍ GELI

Ex jugador del Barça i del Girona

“Veig molta il·lusió, però espero que dissabte tots siguem del Girona”

Amb el Barça 1 temporada
Amb el Girona 4 temporades

Delfí Geli (Salt, 22-04-1969) té molta més trajectòria al Girona (el president va vestir la samarreta blanc-i-vermella en dues etapes) que al Barça. Té marcat amb vermell el duel de dissabte des que es va conèixer el calendari per tot el que representa aquest partit molt més enllà dels tres punts. De cor dividit, però, res de res.

Haurien omplert dos Montilivis...
Sí. És el partit que ningú no es vol perdre. Les entrades van volar i gairebé ningú no ha alliberat el seient. La gent està il·lusionada amb la visita del Barça, amb veure Messi... Però el que espero és que dissabte tots siguem del Girona i l’afició doni suport a l’equip. I que aquest partit també serveixi perquè la gent s’enganxi i repeteixi. I que la resposta que hi haurà, no sigui flor d’un dia o només dels grans partits.
Se l’havia imaginat mai, aquest partit a primera?
Fa anys era complicat que aquest dia pogués arribar. Aspiràvem a veure el Barça al Costa Brava. O que vingués en algun amistós. Fins i tot a fer algun entrenament. I dissabte competirem amb ells per tres punts.
En els amistosos, la gent resa perquè vinguin Messi i els cracs. Amb punts en joc, la cosa és diferent?
Millor que no en vingui cap! [riu]. Però quan estàs a primera saps que t’enfrontes amb els millors equips i els millors jugadors. I t’has d’espavilar i treure les teves millors virtuts per intentar fer-los front. Indiscutiblement, ells són els grans favorits, però si el Girona està al seu millor nivell els podem crear dificultats.
S’enfronten els dos equips de la seva època com a jugador que segurament van ser els seus dos grans trampolins...
Segur. Al Girona vaig fer un molt bon any a tercera que em va obrir les portes del Barça. I quan estàs allà, tot és molt gran. Vaig tenir la sort d’entrenar-me sovint amb el primer equip, de debutar-hi a primera. Allò em va servir perquè altres clubs es fixessin en mi. I allà vaig començar el que va ser una llarga trajectòria en el futbol professional. És un gran aparador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)