Territorial

Confiança per al retorn

1a catalana. Després de l’ensopegada de la primera jornada, el Banyoles s’ha refet amb dues victòries que li reforcen la moral en l’arrencada d’una competició que coneix bé

El títol de segona catalana aconseguit l’any passat va permetre al Banyoles tornar en un espai de temps prou curt a la primera catalana, categoria en què ja va competir en les temporades 2013/14 i 2014/15.

En aquest retorn, el conjunt d’Adam Fontes va arrencar amb una ensopegada a Llagostera per 2-1, en un duel en què va tractar de tu una de les plantilles més potents de la lliga. Els dubtes inicials es van poder esvair en la segona jornada de lliga, amb un triomf per la mínima i deixant la porteria a zero contra la Muntanyesa, club procedent de tercera divisió.

Les bones sensacions i una bona dosi de confiança van arribar el cap de setmana passat amb el segon triomf seguit, també a casa, contra el Castellar.

En aquests primers compassos de la temporada, ha destacat l’aportació ofensiva d’Adrià Casanova, autor de dos gols en tan sols tres jornades. El davanter blanc-i-blau ja va completar bones temporades a Banyoles en la seva etapa anterior jugant a primera catalana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)