Barça B

Una plaça amb alternatives

Barça B. Oriol Busquets i Ferran Sarsanedas s’han repartit fins ara protagonisme com a pivots, i Gerard també considera situar-hi Fali, central circumstancial, quan Palencia s’hagi recuperat

Gerard López ha tingut bastant en compte els futbolistes joves del planter en aquesta arrencada de lliga i, entre els que encara són juvenils, qui ha disposat de més protagonisme ha estat el mig centre Oriol Busquets. El jugador de Sant Feliu de Guíxols ha estat titular en tres de les cinc jornades de lliga disputades fins ara. Les altres dues, el pivot escollit ha estat Ferran Sarsanedas. El tècnic vallesà, de fet, admet que en aquesta posició anirà fent rotacions depenent de les circumstàncies, ja que compta amb tots dos i també amb Fali, que ara està jugant al darrere per la lesió de Palencia però que és mig centre.

“Aquesta és una posició ben coberta, ja que hi ha tres futbolistes en els quals tinc plena confiança”, afirma l’entrenador del filial blaugrana, que detalla què li aporta cada jugador: “Fali ens dona la veterania i l’experiència; el punt intermedi és el del Ferran, que ja fa un any que és amb nosaltres, i l’Uri representa la joventut i el talent.” Si els tres futbolistes estan bé físicament, Gerard tindrà un d’aquells dilemes que els tècnics agraeixen: haurà de repartir minuts. En aquest aspecte, les circumstàncies de la temporada poden ajudar-lo, ja que Oriol Busquets és encara juvenil i també competeix a la Youth League, mentre que Fali pot ser el comodí a l’eix de la defensa quan hi hagi baixes, com ho està sent ara.

“És una situació que estem gestionant. Aquesta és una posició clau en el nostre dibuix i de moment Busquets i Sarsanedas han ofert un bon rendiment”, conclou Gerard, que el curs passat ja va alternar Fali i Sarsanedas. El valencià va tenir més protagonisme (32 titularitats) que el d’Amer (27), però també van jugar plegats d’inici força cops. Ho van fer onze vegades.

EL CURS PASSAT

Fali va ser titular 32 vegades i Sarsanedas, 27. Van coincidir en 11 alineacions

AMB FE

“El pivot està ben cobert, hi tinc tres jugadors en els quals confio molt”, diu Gerard

Varo, Aleñá i Galarreta, intocables

En les cinc jornades de lliga que s’han disputat fins ara, només queden tres futbolistes a la plantilla del Barça B que hagin jugat tots els minuts possibles. És el cas del porter Alberto Varo, que davant la lesió d’Ortolà ha guanyat la partida de la titularitat a Jokin Ezkieta, i de dos interiors: Íñigo Ruiz de Galarreta i Aleñá. El basc ha estat un fix fent d’enllaç entre línies, mentre que el maresmenc ha alternat la posició d’interior i la d’extrem. D’altra banda, hi ha un parell de jugadors més que han estat titulars en les cinc jornades, Martínez i Fali, però no han jugat tots els minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)