2a divisió FEF

Recentralització d’objectius

2a divisió B. Ja eliminat de la copa, l’Olot ha de centrar els esforços a redreçar el rumb en la lliga, competició en la qual encara no ha aconseguit cap triomf després de cinc jornades

L’Olot va somiar i xalar amb la possibilitat d’accedir als setzens de final de copa i jugar contra un dels equips de primera divisió que disputen enguany competició europea –el Barça, el Madrid, l’Atlético, el Sevilla, la Real Sociedad, el Vila-real o l’Athletic–, però tot i avançar-se en el marcador a la Nueva Condomina, el Múrcia va poder remuntar l’enfrontament i endur-se el gran premi, un impacte per a qualsevol club modest, la raó principal per lluitar i apostar per la copa.

Una vegada la plantilla de l’Olot s’ha empassat saliva i ha fet el cor fort, els de Martín Posse ja només pensen en el campionat de lliga, competició en la qual es juguen realment les garrofes. “Hem perdut una oportunitat d’or d’escriure una nova pàgina de la història del club però no ha pogut ser. Ens toca pensar en la lliga. Hem de sumar els tres punts contra la Penya Deportiva diumenge, amb el suport de la nostra afició”, va comentar al final del partit a Múrcia el president de l’Olot, Joan Agustí, que va assegurar que ell i la seva junta directiva continuarien treballant per poder gaudir d’una altra oportunitat. “La nostra feina és fer tot el possible per intentar-ho de nou i aconseguir-ho”, va concloure.

Tot i que el desplaçament a Múrcia va ser en avió, l’expedició de l’Olot tot just va arribar ahir a primera hora de la tarda a casa. Recuperar les cames i centrar tots els esforços en la Penya Deportiva Santa Eulària és la prioritat del cos tècnic comandat per Martín Posse, que té l’obligació de sumar la primera victòria en la lliga contra un rival directe que lluitarà també per escapar-se del descens a tercera. “Diumenge afrontem un partit més important que el de Múrcia. Hem d’aconseguir el triomf a casa i començar a acumular punts en la lliga”, explicava el porter de l’Olot, Xavi Ginard, que ha jugat tots els partits i minuts des de l’inici de curs, tant en la lliga com en la copa.

Els de la Garrotxa es van mostrar sòlids al camp del Peralada i van jugar sense complexos a Múrcia, fent patir els locals, superiors pel que fa a plantilla i pressupost. Tot i que els resultats no acompanyen, els olotins estan convençuts que aquest és el camí a seguir. “No podem deixar escapar punts a casa. La tendència del partit a Peralada i el de la Condomina és bona i l’hem d’allargar”, deia el migcampista Roger Vidal, una veu autoritzada del vestidor.

LES REACCIONS

Hem perdut una ocasió d’escriure una nova pàgina de la història. Ens toca pensar en la lliga
Joan Agustí
president de l’Olot
Afrontem un partit més important que el de Múrcia. Hem d’aconseguir el triomf tant sí com no
Xavi Ginard
porter de l’Olot
La tendència del partit a Peralada i el de la Condomina és bona i hem d’intentar allargar-la com sigui
Roger Vidal
migcampista de l’Olot

El rival va ascendir als despatxos

El club amb el nom de Societat Cultural i Recreativa Penya Deportiva Santa Eulària juga tot just la seva tercera temporada a segona B –les dues anteriors van ser durant els cursos 1993/94 i 2008/09– i ho fa gràcies a un ascens administratiu aconseguit en els despatxos. La Penya Deportiva va classificar-se en quarta posició del grup balear de tercera i va ser l’equip balear que més lluny va arribar al play-off d’ascens –el Formentera va pujar gràcies a l’eliminatòria de campions i el Poblense (2n) i l’Alcúdia (3r) van caure en la primera eliminatòria–. Els de Santa Eulàlia van arribar a la segona –van perdre contra l’Atlético Malagueño– i la federació els hi va atorgar la plaça vacant pel descens obligatori del Mallorca B a tercera –el seu primer equip va descendir a segona B–, una carambola que van aprofitar a la perfecció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)