Nàstic

futbol

nàstic

“Feia falta un punt de preparació”

Nàstic. Omar Perdomo admet que a la plantilla grana li ha anat bé la intensificació dels entrenaments amb l’arribada de Rodri i assegura que hi ha crescut la motivació després de la primera victòria de la temporada, contra l’Albacete

La plantilla del Nàstic veu el panorama amb més optimisme. Per una banda, ha crescut l’autoestima després del primer triomf de la temporada, contra l’Albacete en el debut d’Antonio Rodríguez, Rodri, a la banqueta (3-1), tal com va assegurar ahir Omar Perdomo: “La victòria dona molta moral i molta confiança, i això es transmet i es nota en el vestidor. Està tothom molt motivat.” Per altra banda, l’extrem canari no amaga que, des de l’arribada del nou tècnic, que va substituir Lluís Carreras, han notat una intensificació en els entrenaments: “Ens feia falta aquest punt de preparació i amb ell ho estem aconseguint.”

Omar Perdomo està familiaritzat amb els mètodes de Rodri, ja que durant part de les temporades 2014/15 i 2015/16 va tenir com a tècnic al Tenerife Raül Agné, amb qui Rodri ha treballat diverses temporades com a ajudant. És per això que Omar, autor del primer gol en la victòria contra l’Albacete, assegura que està satisfet amb l’arribada del nou entrenador.

El Nàstic, que ahir es va entrenar al CAR de Sant Cugat, prepara el partit de diumenge a Saragossa. “Hem d’aprofitar els dubtes que puguin tenir, tot i que sabem que és un bon equip, sobretot al seu camp”, va afirmar Perdomo. El Saragossa de Natxo González no ha començat bé, amb 4 punts de 15.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)