Girona

BENET MASFERRER

EXJUGADOR DEL GIRONA FC

“Era una bona època i hi havia molt d’ambient”

“El Barça va venir amb l’equip de gala i nosaltres també érem un equip que enganxàvem. Va ser tot un esdeveniment”

Benet Masferrer (27-9-1950) va jugar sis temporades al Girona en dues etapes. També el va arribar a entrenar (1996/97). La inauguració de Montilivi el va enganxar amb 19 anys. Va jugar tot el partit.

Li queda molt lluny, aquell partit...
Molt. No recordava ni que havíem quedat 1-3. Tenia al cap que era un 0-1. Sí que recordo que aquella era una molt bona època per al Girona, i també que el dia de la inauguració hi havia molt d’ambient a Montilivi. Quan el vam estrenar era un senyor camp. N’hi havia molt pocs com aquell.
Més de 20.000 espectadors...
És que va ser tot un esdeveniment. El Barça també va venir amb l’equip de gala. I nosaltres també teníem molt bon equip. Jugàvem a tercera, però era una tercera molt forta. Només hi havia quatre grups en tot l’Estat i no existia la segona B. Vam quedar segons, rere el Mestalla, i vam perdre la promoció d’ascens a segona contra el Vila-real. Però aquell equip va enganxar i a Montilivi hi venia moltíssima gent.
Recorda quin jugador del Barça el va marcar?
No. Però fa 50 anys el futbol era una altra història. Es corria més del que la gent es creu i també s’entrenava molt. Gairebé per avorrir-lo!
Fa 47 anys va ser un amistós. Dissabte, el primer Girona-Barça a primera. S’ho creu?
Costa una mica perquè semblava una muntanya molt alta. Per al Girona i per a Girona. Però s’hi ha arribat. Amb bona feina per part dels dirigents i també per part de l’entrenador, que per força ha de tenir un percentatge alt d’aquest mèrit amb tot el que ha fet des que va arribar. Fa 10, 20 o 30 anys, et diria que la primera era un objectiu impensable veient el nivell dels dirigents i també els problemes que hi havia.
Es pot aturar Messi?
Això ja són figues d’un altre paner. No ho crec que se’l pugui frenar. Però aquesta no és la lliga del Girona. Sí que el veig amb futur a primera si el club continua fent les coses bé.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)