Girona

Problemes a l’eix central

Muniesa, KO; Alcalá, dubte. El Girona va confirmar la lesió al bíceps femoral de l’exjugador del Barça, mentre que amb el de Mazarrón hi ha preocupació per unes molèsties al turmell

Amb l’acumulació de partit i esforços comencen a florir els problemes per a l’entrenador del Girona, Pablo Machín. L’entitat de Montilivi va confirmar ahir al matí la lesió al bíceps femoral que impedirà a Marc Muniesa participar en el matx d’avui contra el Barça. Els contratemps es multipliquen a l’eix de la defensa, i és que Pedro Alcalá arrossega des de fa setmanes dolors en un dels turmells que ja van fer que es perdés el duel contra el Sevilla de diumenge i el van obligar a fer-se infiltracions per jugar dimecres contra el Leganés. La seva participació contra els blaugrana, doncs, és tota una incògnita i Machín podria donar l’alternativa a Jonas Ramalho, inèdit en la lliga –l’altra alternativa en la posició de central és Timor, però el de Carcaixent va fitxar pels gironins amb una lesió en un dit del peu–. “Muniesa està totalment descartat i Alcalá competeix amb molèsties. Podria estar a disposició però ho hem d’acabar de valorar. És molt perjudicial tenir dos centrals amb problemes ja que sabíem que Timor venia lesionat”, comentava Pablo Machín en la roda de premsa prèvia al partit contra el Barça.

Perill d’operació

Les molèsties que té Alcalá preocupen en especial Machín, i és que el tècnic no descarta que el central s’hagi d’operar per corregir la lesió: “Ja veurem què diuen els serveis mèdics. Si optem pel mètode conservador o el dràstic, que és l’operació. Veig més viable això.”

ATURADA OBLIGADA

Muniesa deixarà el perfil esquerre de l’eix després de ser titular en els cinc primers partits

LES DUES OPCIONS

S’haurà de valorar si Alcalá s’opera o si s’opta finalment per un mètode conservador

Planas s’entrena, Boulaya i Eloi no

A part de l’absència coneguda del lesionat David Timor, la sessió matinal del Girona a Riudarenes va tenir també les absències de Boulaya i Eloi Amagat, que no van començar l’entrenament amb la resta de companys. Per contra, una de les sorpreses va ser Carles Planas. El defensa sí que va exercitar-se amb el grup, fet que no el descarta per entrar en la convocatòria del partit després de jugar uns minuts en el primer matx i no entrar en cap més convocatòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)