Girona

Amb la motivació màxima

Àlex Granell. El capità admet que dins del vestidor es palpen sensacions diferents amb vista al partit contra el Barça. Amb respecte, però no més del compte, el mig confia que el Girona plantarà cara

El Girona rep el Barça per tancar una setmana completa de tres partits que va iniciar-se diumenge amb la visita d’un rival de Champions League com el Sevilla (0-1) i el desplaçament a Leganés dimecres (0-0). L’equip blanc-i-vermell tanca la sèrie de partits contra un rival de traca en un ambient que es preveu calent però festiu. La motivació per als jugadors que dirigeix Pablo Machín serà màxima encara que les cames puguin estar carregades.

Un dels jugadors de la plantilla del Girona que poden descriure millor els sentiments que hi ha dins del vestidor de cara a la visita del Barça a Montilivi és el capità Àlex Granell. El migcampista gironí, com molts altres components de la plantilla, està vivint una experiència nova en la majoria de partits que juga, tot i que admet que contra els blaugrana tot és diferent: “Des de dins el vestidor es palpa que hem d’afrontar un partit diferent. Tothom està motivat per jugar contra el millor o un dels millors equips del món. Per proximitat, renom, plantilla... aquest matx el vivim amb uns sentiments diferents”, comenta el jugador del Girona, que recorda que els dos equips lluitaran pel mateix, els tres punts: “Hem de gaudir però sabem que el Barça no ve a jugar un partit amistós de pretemporada o a fer un entrenament per estirar les cames. Ve amb la intenció de continuar amb el ple de victòries. Els hem de tenir respecte però no més del compte. Si competim com sempre i ens defensem com mai, no sé quin serà el resultat del partit, però segur que plantarem cara.”

A Granell, com a la resta de la plantilla, li fa il·lusió jugar i competir contra el Barça, un dels caramels dolços que pot acabar en amarg si té el dia: “És una setmana atípica, hem jugat tres partits i no hi estem acostumats. No sabem les intencions del mister però és evident que em fa una il·lusió més especial jugar aquest partit que qualsevol altre. Sempre hem seguit el Barça i és normal tenir-hi afecte, tot i que fa un parell d’anys que no vaig al Camp Nou. Evidentment a Montilivi no l’he vist mai i entenc que quan visitem el Camp Nou serà el verdader impacte. La motivació farà que les cames funcionin”, diu el mig gironí, ambiciós de mena: “Segur que tindrem el nostre moment. El que volem és fer sentir incòmode el Barça, aprofitar els centímetres que tenim en l’estratègia i aguantar.

L’ambient previsible

El Barça, l’equip amb més seguidors a Catalunya, visita per primer cop en la màxima categoria Montilivi. Entre l’afició gironina, es preveu un bon nombre d’aficionats culers, que també animaran els seus: “Anys enrere sí que hi havia molta dualitat, i és que els clubs lluitaven per coses molt diferents. En l’actualitat es veuen molts nens i nenes amb samarretes del Girona i segur que hi haurà majoria blanc-i-vermella a les graderies. Serà una festa pel club i la ciutat”, diu Granell, que respecte a l’ambient que es viu al país afegeix: “Segur que hi haurà qui aprofitarà per reivindicar-se, però que es faci de manera cívica. Sobretot, gaudim del futbol.”

LES REACCIONS

Des de dins el vestidor es palpa que hem d’afrontar un partit diferent. Tothom està motivat per jugar contra un dels millors del món
Segur que tindrem el nostre moment. El que volem és fer sentir incòmode el Barça i aguantar
Àlex Granell
migcampista del girona

“Ja veurem si els rebentarem”

En plena celebració de l’ascens a la plaça del Vi, Pere Pons, en unes paraules carregades d’eufòria, va referir-se al Barça i al Real Madrid, a qui va avisar: “L’any que ve rebentarem el Barça i el Madrid.” Evidentment, sense un rerefons més enllà de l’alegria desbordada durant aquella tarda inoblidable pels jugadors i tota la ciutat, Granell diu amb un toc d’ironia: “No s’han de treure de context. Si els rebentarem o no, ja ho veurem, en Pere Pons sempre confia molt en les opcions de l’equip.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)