2a divisió FEF

Futbol

Segona divisió B

Millor la versió a domicili

Llagostera. L’equip gironí, que ha sumat els quatre punts que acumula fora de casa, visita el difícil camp del Mallorca (12 h), segon classificat i un equip dissenyat clarament per tornar a segona A

El Llagostera ha sumat un punt en les últimes tres jornades de lliga i necessita reaccionar si no es vol complicar la vida en la taula classificatòria (els llagosterencs, amb quatre punts, estan a només un de la zona de descens directe). És per això que el conjunt dirigit per Òscar Álvarez intentarà millorar les seves prestacions en el difícil compromís que té avui al camp del Mallorca (a les 12 h), segon classificat –està empatat a 13 punts amb el líder, l’Elx– i un dels clars aspirants a l’ascens aquesta temporada. L’equip de Vicente Moreno, amb una plantilla espectacular per a la categoria, només ha cedit un empat en les primeres cinc jornades i a casa ha guanyat els dos partits. Tot i així, el Llagostera intentarà tornar a treure l’orgull a domicili, on ha sumat els quatre punts que acumula fins ara (victòria per la mínima al camp del Cornellà (0-1) i un empat contra el Vila-real B (0-0), en aquell moment, líder del grup 3).

“Anem a un camp molt complicat, preveig un partit similar al del Vila-real B, però hem treballat bé i sortirem sense complexos”, explica Òscar Álvarez, que també va fer referència a la falta de gol del seu equip (cap en els dos últims partits de lliga): “Està sent una mica el nostre hàndicap, intentarem fer una bona feina defensiva i també aprofitar les ocasions que tinguem.”

Sobre el rival, el tècnic va dir el següent: “Tenen un gran equip, amb bones individualitats, i també estan molt ben treballats com a grup. Tenen molt de potencial, sobretot a dalt, i això fa que en cada partit tinguin moltes ocasions, així que haurem d’estar ben atents.”

El retorn de Guichón

Per al partit a l’Iberostar Estadi el Llagostera tindrà l’única baixa de Colorado i recuperarà, per fi, Facundo Guichón. L’extrem uruguaià, cridat a ser una peça clau dins l’equip, s’ha perdut els últims quatre partits de lliga, els tres primers per culpa de problemes amb el visat i l’últim per malaltia. “Recuperem un jugador important, s’ha entrenat bé tota la setmana i dimecres va poder tenir uns minuts contra el Cornellà en la copa Federació, que també li van anar bé”, conclou el tècnic del Llagostera.

LA PRÈVIA

Anem a un camp molt complicat, preveig un partit similar al del Vila-real B, però hem treballat bé i sortirem sense complexos
Intentarem fer una bona feina defensiva i també aprofitar les ocasions que tinguem
Òscar Álvarez
entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)