Reus

El Reus empata sense gols a casa contra l’Osasuna (0-0)

2a divisió A. El partit entre catalans i navarresos ha estat igualat i amb poques accions ofensives destacades

El Reus i l’Osasuna han empatat sense gols en un partit igualat i amb poques accions ofensives destacades (0-0). En l’equip roig-i-negre s’ha produït el debut de Dejan Lekic, fitxat l’últim dia del mercat d’estiu, i d’Atienza, lesionat des de l’inici de la pretemporada. A més, Edgar Badia ha tornat a la titularitat després de dues setmanes lesionat.

La millor ocasió del Reus l’ha tinguda en la primera meitat Fran Carbia, que ha rebut una bona passada de Ricardo Vaz i ha retallat abans de fer un xut aturat per Sergio Herrera (40’). En la segona meitat, Ricardo Vaz ha rebut una assistència dins l’àrea d’Àlex Menéndez, però ha xutat massa centrat quan estava en bona posició (57’). L’Osasuna, per la seva banda, també ha protagonitzat alguna aproximació, la més perillosa de les quals ha estat una acció completada amb un xut tou del davanter Quique (83’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)