Girona

Un onze revolucionari

Set canvis en l’onze. El Girona va presentar un onze amb moltes rotacions respecte al que va empatar dimecres al camp del Leganés (0-0)

L’exigència d’aquesta setmana, amb tres partits en set dies, va portar el tècnic Pablo Machín a fer rotacions en la visita del Barça, aprofitant també que els blanc-i-vermells tenien poc a perdre i molt a guanyar. En total, respecte a l’onze que dimecres va jugar al camp del Leganés (0-0) Pablo Machín va fer set canvis. Només Gorka, intocable a la porteria, Juanpe, que va tornar a la posició de central esquerre, Maffeo i Pere Pons van repetir titularitat. De les novetats en l’onze les més destacades van ser les de Ramalho, Aleix Garcia, Douglas Luiz i Olunga, que encara no havien entrat en cap equip inicial, mentre que Bernardo, Aday i Portu van recuperar el lloc que havien perdut dimecres a Leganés. Dels sacrificats per Machín dos van ser per obligació, els lesionats Alcalá i Muniesa. Precisament el segon, juntament amb Stuani, Granell i Borja (el jugador de camp que més havia jugat), no va estar en l’onze inicial per primera vegada.

La revolució respecte a l’últim onze va trencar la dinàmica que el tècnic de Gómara havia seguit fins ara d’introduir pocs canvis si no era per un cas de força major. De fet, en les primeres tres jornades l’alineació havia estat d’aquelles que es reciten de memòria, sense cap canvi. En el partit contra el Sevilla Machín ja va donar entrada a Juanpe i a Mojica, mentre que dimecres va fer tres retocs. En total només cinc canvis en les primeres cinc jornades, que contrasten amb els set que el Girona va presentar ahir.

Un debut molt especial

Un dels que ahir es va estrenar en un onze inicial aquesta temporada va ser el central basc Jonas Ramalho, que després de passar l’estiu amb un interrogant sobre el seu futur, aquesta temporada encara no havia jugat ni un minut tot i anar convocat en tots els partits excepte el de l’estrena contra l’Atlético. Les lesions d’Alcalá i Muniesa li van obrir la porta ahir.

Tres dels cinc cedits pel City, titulars

El debut de Douglas Luiz i Aleix Garcia en un onze titular aquesta temporada, més la presència de Maffeo, va provocar que en l’alineació d’ahir hi hagués més jugadors cedits pel Manchester City que mai. En total tres dels cinc van jugar d’inici, una situació molt diferent respecte a l’últim partit a Montilivi contra el Sevilla, en què cap dels cinc va jugar d’entrada –l’únic partit fins ara que Maffeo no ha estat titular–. Els altres dos del City, Kayode i Marlos, van anar convocats –el colombià no ho estava des de l’estrena.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)