2a divisió FEF

L’efectivitat del Vila-real B atura el Cornellà

2a divisió B. L’equip verd va perdre després de tres triomfs seguits per culpa de 2 gols en la segona part

VILA-REAL B 2 CORNELLÀ 0

VILA-REAL B:Diego Fuoli; Genís (Miguelón, 46’), Roger, Juan Ibiza, Franquesa; Leo Suárez (Darío, 72’), Ramiro, Imanol, Chuca; Dalmau (Simón, 57’) i Franco Acosta.CORNELLÀ:Craviotto; Pere, Edgar, Maureta, Valentín; Sergio Cortés, Abdoulaye Fall, Pep Caballé (Sascha, 70’), Gómez; Marc Caballé (Fito Miranda, 57’) i Enric Gallego (Néstor, 57’).GOLS:1-0 (54’) Ramiro, de penal. 2-0 (83’) Franco Acosta.ÀRBITRE:Díaz Escudero.T.G.:Al local Dalmau i als visitants Edgar i Sergio Cortés.

El Cornellà, que arribava al camp del Vila-real B després de tres victòries consecutives, en va tornar sense cap punt al sarró perquè el filial groc, que encara no ha perdut, va ser més efectiu en la segona meitat, en què es van produir els 2 gols locals.

El Vila-real B va començar molt ofensiu i en els 10 primers minuts Craviotto ja va haver de fer dues intervencions davant dels xuts de Leo Suárez i Imanol. Més tard, Gómez va treure sobre la línia una falta indirecta dins de l’àrea visitant.

El Cornellà, que en la primera meitat havia portat poc perill, va veure com el partit se li posava costa amunt en el primer tram de la segona part, en un penal transformat per Ramiro. Però no es va rendir i en els minuts següents van arribar les millors ocasions dels verds, sobretot els cops de cap de Sascha i Fito. L’encert, el van tornar a posar els locals amb el gol de la sentència.